03 / 05 / 2024

Baymakın pazar payı 2015te ne kadar oldu

Baymakın pazar payı 2015te ne kadar oldu

Baymak’ı bünyesine katan Hollandalı BDR Thermea’nın CEO’su van Banning, "Türkiye pazarı çok heyecan verici. Türkiye’ye 20 milyon TL yatırım yaptık. Kısa sürede en çok ciro yapan ülkelerden oldu” dedi.

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Elektrikli araçların pazar payındaki artış hız kazanıyor 

PwC’nin strateji danışmanlığı grubu Strategy&’in elektrikli araç satış trendlerine odaklanan raporuna göre, bataryalı elektrikli araç (BEV) satışları 2023 yılının ikinci çeyreğinde analiz edilen 20 pazarda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 52 artış gösterdiği belirtildi. 

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Elektrikli otomobiller nasıl şarj edilir? Elektrikli araçların şarj maliyeti ne kadar? Tek tek hesaplandı! 

ODMD verilerine göre 2023 yılı ilk 3 ayında 4 bin 670 adet elektrikli araç satıdı ve pazar payı yüzde 2,7'ye yükseldi. Peki elektrikli araçların şarj maliyeti ne kadar?

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

BİM’den çok konuşulacak açıklama! Ekonomik krizi gözler önüne serdi!

BİM 2022 yılı kapsamında mali sonuçlarını açıkladı. Firmanın faaliyet raporunda, pazar payını artırırken her kesimden yeni müşteriler kazanmıştır" ifadeleri yer aldı. Raporda alım gücünün düştüğü bir kez daha görüldü.

Teknoloji devi Samsung iflasın eşliğinde mi? Telefon satışlarında büyük düşüş kaydedildi!

Samsung'un net karında rekor düşüş bekleniyor. Şirketle ilgili iflas dedikoduları yayılırken Samsung’un telefon satışlarında da ciddi düşüşler raporlara yansıdı. Peki Samsung iflas mı edecek yoksa Pazar payını mı genişletecek? İşte detaylar…

Audi A5 fiyatlarında son dakika! Zamlanmadan alın! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Dünyanın en çok satan ve en çok ilgi gören otomobil markası Audi, A5 serisinin fiyatları açıklandı! Otomobil sektöründe önemli bir pazar payı olan Audi, A5 serisinin güncel fiyat listesini açıkladı. Peki, Audi A5 serisinin fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), gayrimenkul piyasasının alt segmentlerini 3'er aylık dönemlere ayırarak değerlendiriyor. GYODER Gösterge Raporu'na göre, GYO'ların pazar büyüklükleri 58 milyar TL oldu...

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının kar payı oranı yüzde 5,7918!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,7918 oldu.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının kar payı oranı yüzde 5,5941!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 3.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,5941 oldu. 

Enka İnşaat'ın kar payı stopaj oranı yüzde 35,714286!

Enka İnşaat, yıl sonu karından dağıtılacak olan brüt 2 milyar TL ner, 1 milyar 700 milyon TL için 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden kar payı brüt yüzde 35,714286 net yüzde 30,357143 olup stopaj oranı yüzde 15 uygulanacak.

Baymakın pazar payı 2015te ne kadar oldu Haberi

Baymakın pazar payı 2015te ne kadar oldu

2013 yılında Baymak’ı bünyesine katan, Avrupa’nın ısıtma-soğutma sektöründe 3. şirketi Hollandalı BDR Thermea Türkiye’deki yatırımlarından çok memnun. Türkiye pazarının çok dinamik ve heyecan verici olduğunu vurgulayan BDR Thermea Group CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Rob van Banning, “Bugüne kadar Türkiye’ye yaptığımız 20 milyon TL’lik yatırım kısa sürede ciroya dönüştü. 


DOĞRU KARAR


Baymak 2 yıl içerisinde en çok ciro yapan ve yeni teknolojiyi en hızlı şekilde adapte eden ülkelerimizden biri oldu" dedi. Baymak’ın daha başlangıçta kalbini çaldığını belirten van Banning, “Baymak’ın kalbi hızla çarpan bir ruhu olduğunu fark ettim. Geriye dönüp gerçekleştirdiklerine baktığımda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görüyorum” şeklinde konuştu. Baymak’ın gerçek bir Türk şirketi olma özelliklerini korumayı başardığını belirten van Banning, “Bugünlerde birçok ülkede ayakta kalmak kolay değil. Ancak...