02 / 05 / 2024

Bayrak Alkan ve Atamer projeleri

Bayrak Alkan ve Atamer projeleri

Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığında Halkalı'da hayata geçirilen Hayat Park Proje Sözcüsü Oktay Akyüz, Hayat Park projesi ve planladıkları diğer projeler hakkında sorularımızı yanıtladı...

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Atalaybade Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalaybade Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 550 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Bayrak tarafından kuruldu.

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bayrak tarafından kuruldu.

Alkanlar Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alkanlar Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Alkan, Enis Alkan, İbrahim Alkan, Mehmet Ali Alkan ve Mesut Alkan ortaklığında kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkona Endüstriyel Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Bayrak tarafından kuruldu.

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcatechnıc İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çağlar Alkan tarafından kuruldu.

Luxxo Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxxo Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Okan Alkan tarafından kuruldu.

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tekinoğlu Bilgi Teknolojileri Elektrik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alkan tarafından kuruldu.

Venolisa Dizayn Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venolisa Dizayn Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ayan Bayrak tarafından kuruldu.

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Bayrak Alkan ve Atamer projeleri Haberi

Bayrak Alkan ve Atamer projeleri

HayatPark İstanbul projenize ilgi nasıl?

Projeye 2013’te başlamamıza rağmen, duyurularını yeni yaptık. Halkalı bölgesindeki proje yoğunluğu bizi de olumlu etkiledi. Çok fazla ziyaretçi alıyoruz. Bu yılın sonunda teslim edecek olmamız bir avantaj. Beklediğimiz gibi gidiyor şu an. 


HayatPark İstanbul’u diğer projelerden ayıran en önemli özellik nedir?

Bize göre lokasyon, fiyat ve inşaatın genel kalitesi. Projemiz Avrupa Konutları 2’nin hemen karşısında. Basın Ekspres Yoluna yürüme mesafesinde. Atatürk Havalimanı’na çok yakın. 212 power Outlet, Starcity, Mall Of İstanbul, ArenaPark gibi AVM’lerin tam ortasında. Buradan ev alanlar ister E-5’e, isterse TEM’e kolayca bağlanabilir. Proje butik bir yaşam alanı. Herkesin herkesi tanıdığı bir yaşam alanı olacak. Sauna, fitness center, yarı açık yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, 24 saat güvenlik gibi sosyal donatıları oldukça zengin....