28 / 04 / 2024

Bayraklı Belediyesi Hizmet Binası

Bayraklı Belediyesi Hizmet Binası

4 katı yer altında, 9 katı yer üstünde olacak şekilde tasarlanan Bayraklı Belediyesi hizmet binası inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Bayraklı'nın hizmet binası inşaatı başlıyor!

Bayraklı Belediyesi'nin Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. Hizmet binası, dört katı yer altında, dokuz katı da yer üstünde olarak planlandı.

Bayraklı Belediyesi Hizmet Binası inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Bayraklı Belediyesi Hizmet Binası İnşaatı tüm hızıyla sürerken Başkan Hasan Karabağ da çalışmaları gün gün takip etmeye devam ediyor. Karabağ dün deniz seviyesinden 17 metre aşağıya vinçle inerek projeyi yerinden takip etti...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

İzmir Bayraklı’da 6 bin 875 konut riskli çıktı!

Bayraklı Belediyesi, birinci derece deprem bölgesi olan İzmir'de, yeni ev alacaklara ya da oturduğu binanın güvenli olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlara binalarının depreme dayanıklı olup olmadıklarını öğrenebilecekleri önemli bir hizmet sunmaya başladı...

Bayraklı'da ev alacaklara ücretsiz danışmanlık!

Bayraklı Belediyesi tarafından birinci derece deprem bölgesi olan İzmir’de, yeni ev alacaklara ya da oturduğu binanın güvenli olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlar için önemli bir hizmet sağlıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası inşaatı sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından örnek bir proje olarak hayata geçirilecek olan Kabadüz Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Bayraklı Belediyesi Hizmet Binası Haberi

Bayraklı Belediyesi Hizmet Binası

4 katı yer altında, 9 katı yer üstünde olacak şekilde tasarlanan Bayraklı Belediyesi hizmet binası inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kaba inşaatın tamamlandığı hizmet binası, dış cephesi kompozit panel ve giydirme cam cepheyle kaplanacak. Bunun için binanın dış cephesi giydirmeleri için iskele kuruldu. Binada kurulacak olan elektronikaltyapının önemli bir bölümü bitti. Jeneratör ve kazan dairesinin montajı yapıldı. İç tasarımda ise alçı sıvaları tamamlandı. Geçtiğimiz aylarda planlı alanlar tip imar yönetmeliğindeki değişikliğe dayanarak inşaatta metrekare artış hakkını kullanmak için plan tadilatına gidilmiş, bunun sonucunda 600 metrekarelik bir alan kazanılmıştı. 


AKILLI BİNA 

İşlerin hızla tamamlandığını kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Her ziyaretimde binayı biraz daha ilerlemiş görüyorum. Dış cephesi kompozit malzeme ve cam ile kaplanacağı için bina tamamlanmamış gözüküyor. Ancak iskele...