04 / 05 / 2024

bayraklı heyelan

bayraklı heyelan

İzmir Bayraklı Çiçek Mahallesi 2128/1 Sokak'ın üst bölümündeki kayalıklardan parçalar yağışlardan sonra koparak alt kesimdeki evlerin üzerine düşüyor....

Hasan Karabağ: Bayraklı'da ruhsat kurulu şart!

Deprem bölgesinde yüksek binalara ruhsat verme konusuna Bayraklı Belediyesi'nin vakıf olmadığını belirten Başkan Hasan Karabağ; 'Ne biz, ne de yapı denetim şirketleri bu konuda uzman Bayraklı'da ruhsat kurulu şart dedi...

Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaatı hala başlamadı!

ağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yerel seçimlerden hemen önce 12 Mart 2014 tarihinde devlet töreni ile temeli atılan Bayraklı Şehir Hastane Kampüsü'nün inşaatı hala başlamadı

Çin'de heyelan!

Çin 'in güneybatısındaki Çongçing eyaletinde şiddetli yağışlardan dolayı meydana gelen heyelan nedeniyle Çongçing eyaletinin Yünyang kasabasında bu sabah meydana gelen heyelanda 12 kişinin kaybolduğu kaydedildi.

Bayraklı Kültür Merkezi hizmete giriyor!

İzmir Showband Grubu'nun özel konseriyle açılışı gerçekleştirilecek olan kültür merkezine tüm vatandaşları davet eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı her şeyin en iyisine layık. Yatırımlarımız, imkanlar dahilinde sürecek" dedi.

Bayraklı Belediyesi İzmir manzaralı parkların yapımına başladı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Körfez Evleri bölgesinde bulunan ve muhteşem bir İzmir manzarasına sahip bölgede yepyeni bir park yapımı için çalışmalara başladı.

Bayraklı yeni bir parka daha kavuşuyor!

Bayraklı, Dünya Barış Anıtı ve 75. Yıl Mahallesi'ndeki teras parkın ardından yeni bir parka daha kavuşacak. Körfez Evleri bölgesinde belediye tarafından yapımına başlanan park, İzmir manzarasıyla dikkat çekecek.

İzmir Bayraklı'da icradan 193 milyon 387 bin 892 TL'ye satılık tarla, fabrika ve arsa!

İzmir İli Bayraklı İlçesinde yer alan tarla, arsa ve fabrika niteliğindeki taşınmazların satışı 16 Ekim 2014 tarihinde saat 15:20 ile 15:30 arasında yapılacak..

Bayraklı Belediyesi'nden 9 milyon 750 bin TL'ye satılık 2 adet arsa!

Bayraklı Belediyesi İzmir'in Bayraklı ilçesi Yamanlar Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:15 arasında ihaleye çıkarıyor..

Bayraklı'da kiralar tavan yaptı!

Bayraklı'da kiralar tavan yaptı. Manhattan Projesi olarak bilinen Yeni Kent Merkezi, Bayraklı'da kiraları uçurdu. 90 metrekare 1+1 evler Buca'da 600 TL'ye; Bayraklı'da 3 bin 500 TL'ye kiralanıyor.

İzmir Bayraklı'da kiralar tavan yaptı!

Manhattan Projesi olarak bilinen Yeni Kent Merkezi, İzmir Bayraklı 'da kiraları uçurdu. 90 metrekare 1+1 evler Buca'da 600 TL'ye; Bayraklı'da 3 bin 500 TL'ye kiralanıyor

Türkiye, 397 Mavi Bayraklı plaj ile dünya üçüncüsü oldu!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin 2012 yılında Mavi Bayraklı plaj sayısı 355, marina 19, yat 13 iken 2013 yılında bu rakam 383 plaj, 21 marina ve 13 yat sayısına ulaştı.

Zonguldak'ta sağnak yağış nedeni ile heyelan meydana geldi!

Ereğli ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı, caddelerde su birikintileri oluştu, heyelan meydana geldi.Araç kısa süreli uğraşın ardından çıkarılırken, yolun bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Denizli Güney Şelalesi heyelanın ardından ziyarete açıldı!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından alınan bilgiye göre Denizli’nin Güney ilçesindeki Güney Şelalesi, çökmesinin ardından heyelan bölgesinde yapılan düzenlemelerle şelalenin suyu tekrar eski yerine verilerek, ziyarete açıldı.

bayraklı heyelan Haberi

bayraklı heyelan

İzmir Bayraklı'da yağışlardan sonra, Çiçek Mahallesi'nin yüksek kesiminde bulunan kayalıklardan koparak evlerin üzerine düşen parçalar halkı tedirgin ediyor. Habertürk'te yer alan habere göre; düşen kaya parçaları nedeniyle evlerinin zarar gördüğünü ve canlarının tehlikede olduğunu belirten mahalle sakinleri, yetkililerden çözüm bekliyor.

Mahalle sakinlerinden Sürmeli Çiftçi, "Burada yağmurdan sonra kayalar düşmeye başladı. Tehlike altındayız. Evlerimizde çatlaklar oluştu. Yandaki evin duvarı yıkıldı. Yetkililerden çözüm bekliyoruz. Önlem alınması için birinin ölmesi mi gerekiyor? İstanbul'da yıkılan binayı gördük. Burada korku içinde yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Evinin duvarı yıkılan Binali Bahar ise içeri giremediklerini söyledi. Bahar, "20 gün önce burada kayalar yamaçtan aşağı düşmeye başladı. Yetkililere haber verdik ama bir sonuç çıkmadı. Malzeme boşaldıkça evlerde hasar oluşmaya başladı. Benim evimin duvarı yıkıldı. Hem yukarıdaki hem de aşağıda bulunanlar...