02 / 05 / 2024

bayraklı izmirin merkezi mi oldu

bayraklı izmirin merkezi mi oldu

"Kentsel tasarım uluslararası fikir proje yarışması" sonucunda, Alsancak Limanı'nın arka bölgesindeki 471 hektarlık alan Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir'in yeni kent merkezi olmuştu.

İzmir depreminde hasar gören aile sağlığı merkezi meclis gündeminde!

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Bayraklı ilçesindeki aile sağlığı merkezi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hasan Sözbilir: Bayraklı'da 5.3 bile olsa yıkabilir!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Samos’taki artçıların birkaç ay daha süreceğini dile getirerek, "Depremin büyüklüğü 5.2, 5.3 gibi olursa Bayraklı’da binalar yıkılabilir” dedi.

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak

Bayraklı Tepekule Mahallesi için cemevi müjdesi!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muharrem ayı nedeniyle Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ege'nin en büyük AVM'si Bayraklı'da açılacak!

Ege'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi İzmir Bayraklı'da açılacak. Bayraklı tünellerinin girişinde bulunan WestparkOutlet'te AVM'de 155 mağaza, eğlence, oyun alanları ve akvaryum bulunuyor.

İzmir Bayraklı'ya yeni kültür merkezi geliyor!

Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman Mahallesinde hayata geçireceğe kültür merkezi ve cemevi projesinin temelini attı.

İzmir Bayraklı'da imar planı değişmeli!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Yeni Kent Merkezi'yle ilgili açıklamalar yaparak, "Brezilya gibi önde gökdelenler arkada gecekondu olmaz. Bunun için imar planı değişikliği şart" dedi.

Çeşme Gemi Trafik Kontrol Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Ege’de Çeşme’den Çanakkale’ye kadar 12 kuleden oluşan Gemi Trafik Kontrol Merkezi tamamlandı. 65 milyon liraya mal olan ve merkezi Bayraklı’da olan sistem, Ege Denizi’ni karış karış izleyecek.

Bodrum'a 30 milyonluk İslam Merkezi!

Mavi bayraklı ‘Deve Plajı’na yapılmasına yerel belediyelerin onay vermediği İslam Merkezi projesine, bakanlık görüşüyle Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ruhsat verdi. Tabelası dikilen dev tesis 1 yılda tamamlanacak.

Diyanet'ten Bodrum'a İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Bodrum Müftülüğü, Ortakent-Yahşi Beldesi'nin dünyaca ünlü mavi bayraklı Camel Beach Koyu'ndaki hazineye ait araziye 30 milyon lira harcamayla İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi yapılacak.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nden yeni kültür merkezi!

Bayraklı Belediyesi 2016’da projelerine hız verdi. Manavkuyu Mahallesi’ne yapılacak çok amaçlı kültür ve spor merkezi projesinden sonra Postacılar Mahallesi’ne de bir kültür merkezi kazandırılması için düğmeye basıldı.

Avcılar Office 10 İzmir Bayraklı'da yükselecek!

İzmir Bayraklı'da konut, ofis ve alışveriş merkezi olarak yükselecek olan Avcılar Office 10 projesi, Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilecek..

Bayraklı Manavkuyu'nun kültür merkezi için proje hazır!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Manavkuyu’da yapılacak dev kültür ve spor merkezi için önemli bir çalışma başlatıldı. Manavkuyu Mahallesi’nde hayata geçirilecek projenin detayları da belli oldu.

bayraklı izmirin merkezi mi oldu Haberi

bayraklı izmirin merkezi mi oldu

Bir anlamda İzmir'in özüne, kurulduğu yer olan Bayraklı (Smyrna)'ya dönüşünün vesilesi olacak "Yeni Kent Merkezi Projesi" önümüzdeki dönemde kente yeni ufuklar açacak. Şehirde dikkatleri üzerine çeken bölgede bürüt 20 milyon metrekare inşaat kapasitesi mevcut. Bölge, Türkiye 'nin ve dünyanın önde gelen gayrimenkul firmaları tarafından toplam değeri 18 milyar doların üzerinde olan onlarca projeyle yeni baştan kuruluyor. Yeni yollar, kavşaklar ve ulaşım imkanlarıyla desteklenen bölge; geniş yeşil alanları, parklar ve sahil şeridiyle İzmir'e nefes aldırıyor. Rezidansların, ofis ve ticaret binalarının, otellerin, marinalann, eğitim, eğlence ve kültür merkezlerinin odak noktası haline geliyor. Kamu binaları bu özel alanda yeniden yapılanıyor; yeni hastane ve sağlık tesisleriyle İzmir daha sağlıklı bir şehre dönüşüyor.

ALTERNATİF ARAYANLAR İÇİN REVAÇTA 

Bölgede faaliyet gösteren Forent Gayrimenkul Danışmanlığı firmasının müdürü Mustafa...