02 / 05 / 2024

Bayraklı Makine inşaat şirketi nerede

Bayraklı Makine inşaat şirketi nerede

Bayraklı Makine İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Erkan Demircioğlu tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

İzmir'e Sabancı kulesi geliyor! Dev inşaat için kollar sıvandı!

Sabancı Holding'e ait Bayraklı Salhane'deki parsellerin imar planları askıya çıkarıldı sonrasında yapılan pşna değişikliği ile birlikte dev inşaatın önü açılmış oldu.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ekmen tarafından kuruldu.

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Ayan tarafından kuruldu.

Nmd Makine İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nmd Makine İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Nerdin Murat Dağıstan tarafından kuruldu.

Kano Makine İnşaat Metal Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kano Makine İnşaat Metal Elektrik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Aslan tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgün tarafından kuruldu.

İzmir Bayraklı'da 34 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

İzmir depremi sonrasında Bayraklı Şehir Hastanesi yanında inşa edilen 5 katlı 34 bloğun kaba inşaatı tamamlandı. 

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

2020-2021 yıllarında istihdam eden inşaat mezunlarının sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği inşaat, makine, harita ve yapı denetimi önlisans mezunları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Deprem Konutları'nın inşaatı yükseliyor!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde evleri yıkılan ve ağır hasar gören depremzedeler için Bayraklı ilçesinde hayata geçirilecek olan 3 bin 500 konuttan ilk etabı olan 397'sinde inşaat çalışmaları sürüyor.

Bayraklı Makine inşaat şirketi nerede Haberi

Bayraklı Makine inşaat şirketi nerede


Bayraklı Makine İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Erkan Demircioğlu tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.


Bayraklı Makine İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu: 

Her türlü inşaat taahhüt işleri; kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı bir veya daha çok katlı her türlü konut, toplu konutlar, siteler, uydu kentler, iş merkezleri, hanlar, çarşılar, süper ve hiper marketler, dükkanlar her türlü ticari ve sınai bina ve tesisler, turistik kompleksler, konaklama kompleksleri, oteller, moteller, tatil köyleri, sağlık merkezleri, hastahaneler, üniversite kampüsleri, öğrenci yutları, her türlü resmi ve özel binalar ve lojmanları, her türlü okul, cami vb. sosyal tesisler, her türlü eğlence ve sanat etkinliğinin yapıldığı ve...