04 / 05 / 2024

bayraklı park açılışları

bayraklı park açılışları

İzmir Bayraklı'ya inşa edilen Teras Park kapılarını ziyaretçilere resmen açtı. Projenin açılış kurdelesini Başkan Karabağ, vatandaşlarla birlikte kesti.

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Cadde mağazalarında test açılışlarına başlandı!

Uluslararası güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu, AVM’lerde yeni dönemin başladığı, İstanbul’da bazı AVM’lerin test açılışlarını yapmayı planladıklarını anlattı.

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

Özel okul açılışlarına 'teminat şartı' çağrısı!

TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, özel okulların durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dal, ''Mutlaka okul açılışlarına teminat şartı getirilmeli'' dedi.

Rossmann Konya M1 AVM’de açılıyor!

Başka marketlerde göremeyeceğiniz temizlik ürünlerinin yanı sıra organik-vegan kozmetik ürünlerinin aynı çatı altında bulundurması sebebi ile Türkiye genelinde kadınlar tarafından çok sevilen Rossmann yeni şube açılışlarına devam ediyor. 

Aksaray Karabağ Tematik Parkı açılıyor!

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan şehrin ilk ve tek Tematik parkı olma özeliği taşıyan Karabağ Tematik Park bugün saat 19.00’da açılıyor.

AVM'ler açılışlarını erteliyor!

AVM'lere ziyaretçi sayısının azalması yatırımlarıda vurdu. Perakendeci mağaza açmayacak. İnci Deri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, ''2017'de AVM açılışı ertelendi, yatırım yok'' diye konuştu.

Safranbolu Hulusi Zeren Parkı açıldı!

Safranbolu Belediyesi'nin 2017 yılında da devam eden açılışların ikincisi Safranbolu Belediyesinde uzun süre görev yapmış merhum Hulusi Zeren'in isminin verildiği park ile devam etti.

Safranbolu Muammer Özyurt Parkı açıldı!

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un talimatları ile başlatılan, her mahalleye bir park anlayışı ile bu yıl yenilerinin de eklendiği Konsept parkların açılışları devam ediyor.

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.

bayraklı park açılışları Haberi

bayraklı park açılışları

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulan Teras Park kapılarını ziyaretçilere resmen açtı. Açılışta Yeni Türkü sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Teras Park'ın açılışına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, CHP Bayraklı ilçe Başkanı Cemalettin Alper ve çok sayıda vatandaş katıldı. Projenin açılışı kurdelesi Başkan Karabağ, vatandaşlarla birlikte kesti. Karabağ, Teras Park'ın 6 bin 635 metrekare alan üzerine kurulduğunu bunun 4 bin metrekarelik bölümünün yeşil alan olduğunu belirterek, "Teras Park, eşsiz bir Körfez manzarasına sahip bir alan. Vatandaşlarımızın yürüyüş yapabilecekleri, dinlenebilecekleri, körfez manzarasıyla kahvaltılarını yapabileceklerini, öğle ve akşam yemeklerini yiyebilecekleri bir mekan...