27 / 07 / 2024

bayraklı semt merkezi

bayraklı semt merkezi

Yeni hizmete giren iki semt merkezi ile sayının 27 'ye ulaştığını kaydeden Başkan Hasan Karabağ, " Bugün semt merkezi bulunmayan mahallelerimizdeki merkezlerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz." dedi

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

İzmir depreminde hasar gören aile sağlığı merkezi meclis gündeminde!

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Bayraklı ilçesindeki aile sağlığı merkezi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hasan Sözbilir: Bayraklı'da 5.3 bile olsa yıkabilir!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Samos’taki artçıların birkaç ay daha süreceğini dile getirerek, "Depremin büyüklüğü 5.2, 5.3 gibi olursa Bayraklı’da binalar yıkılabilir” dedi.

 Konak Belediyesi'nden bir semt merkezi daha!

Konak Belediyesi, yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete açmak için çalışmalarını hızlandırdı. 

Konak Aziziye Semt Merkezi tamamlandı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Aziziye Semt Merkezi'ni tamamladı.

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bayraklı Tepekule Mahallesi için cemevi müjdesi!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muharrem ayı nedeniyle Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Aziziye'de yeni semt merkezi için geri sayım başladı!

Konak Belediyesi’nin Aziziye Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi için geri sayım başladı. Kısa zamanda açılışı yapılacak olan iki katlı binada meslek edindirme, yabancı dil gibi birçok kurs verilecek...

İzmir Karabağlar'a yeni semt merkezi!

İzmir'in Karabağlar ilçesine yeni bir semt merkezi kazandırılması için harekete geçildi. Bölgede 200 kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek.

Van YYÜ Semt Polikliniği hizmete açıldı!

Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi bünyesinde hayata geçirilen semt polikliniği, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vali Murat Zorluoğlu, açılışta konuştu.

İzmir Aziziye Semt Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi hayata geçirdiği Aziziye Semt Merkezi'nin yıl sonuna kadar tamamlayacak.

Ege'nin en büyük AVM'si Bayraklı'da açılacak!

Ege'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi İzmir Bayraklı'da açılacak. Bayraklı tünellerinin girişinde bulunan WestparkOutlet'te AVM'de 155 mağaza, eğlence, oyun alanları ve akvaryum bulunuyor.

bayraklı semt merkezi Haberi

bayraklı semt merkezi


Bayraklı Belediyesi 23 mahallesine birden semt merkezi açarak, bir ilki daha gerçekleştirdi. Osmangazi ve Postacılar semt merkezlerinin açılışında konuşan Başkan Hasan Karabağ, "Şikayetler, sosyal yardım, burs, dershane ve yardım gibi müracaatlar alınacak. 12 kişi bir araya geldiğinde kurs açacağız. Semt merkezlerinin belediye şubesi gibi düşünün ve sahip çıkın" dedi. 

Osmangazi ve Postacılar semt merkezilerinin açılışları kalabalık vatandaş topluluğu önünde gerçekleşti. Yeni hizmete giren iki semt merkezi ile sayının 27'ye ulaştığını kaydeden Başkan Karabağ, "Bugün semt merkezi bulunmayan mahallelerimizdeki merkezlerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Osmangazi Semt Merkezi'ni diğerlerinden ayıran bir özellik daha var. Burada yapılacak düzenleme ile nikah da kıyılabilecek" dedi.


Anında kurs açacağız

Postacılar Semt Merkezi açılışında konuşan Başkan Karabağ, "Diğer semt merkezlerinde olduğu gibi burada da şikayetler, sosyal yardım, burs, dershane ve yardım...