19 / 05 / 2024

Bayraklı Tepe kentsel dönüşüm

Bayraklı Tepe kentsel dönüşüm

Muş Belediyesi, Bayraklı Tepe'yi kentsel gelişim planı olarak imara açmak için zemin etüdü çalışması başlattı.

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçildiği günden bu güne yaptığı çalışmaları anlatarak, Bayraklılara kentsel dönüşüm müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

İzmir Bayraklı'daki emsal artışına yapılan itirazlar reddedildi!

İzmir Bayraklı'da 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde deprem yaşandı. Deprem sonrasında askıya alınan imar plan notu değişikliğine itiraz edildi. Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Afetler Komsyonları, oy birliğiyle itirazların reddine karar verdi.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

İzmir Bayaklı'da devam eden kentsel dönüşüm problemleri ortadan kalkıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

İzmir Bayraklı kentsel dönüşümde yüzde 10 emsal artışı!

Bayraklı Belediyesi tarafından depremzedeler için  hayata geçirilen yüzde 10'luk emsal artışı hakkında açıklama yapan Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, sorunların çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından afet riski için kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanmak üzere rezerv alanı ilan edilen Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti. 

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm için uygun kredi imkanı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde kentsel dönüşüme yönelik verilen uygun faiz imkanından yararlanmak isteyen vatandaşlar için protokol imzalandı. 

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

Bayraklı Tepe kentsel dönüşüm Haberi

Bayraklı Tepe kentsel dönüşüm

Bayraklı Tepe'yi imara açmak için kısa bir süre önce çalışmalara başlayan Muş Belediyesi, Bayraklı Tepe mevkiinde zemin etüdü çalışması başlattı. Muş Belediyesi, Bayraklı tepe mevkiinde yaklaşık 168 hektarlık alanı Kentsel Gelişim Planı olarak imara açmak kolları sıvadı. Jeolojik ve jeofizik zemin etüdü çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, mevkide başlatılan çalışmanın sonucunda Muş ili yapılaşmada yeni bir çehre kazanacağını ifade etti. 


Asya: "İlimiz mevcut imar planına cevap vermeyip, Çarçayı ile Karni Deresi arasında sıkışıp kalmıştır. Belediye olarak bu soruna çözüm üretmek, yeni imar alanları oluşturmak için harekete geçtik. Yaptığımız araştırmalar sonucunda mücavir alan sınırları içerisinde bulunan Bayraklı Tepe mevkiinde yaklaşık 168 hektarlık alanın Kentsel Gelişim Planı olarak imara açmak için projeler hazırladık. Ciddi bir ilerleme kaydettik. Şu anda söz...