29 / 04 / 2024

Bayraktar İnşaat ne kadar yatırım yaptı

Bayraktar İnşaat ne kadar yatırım yaptı

Başkent Ankara'da Via Tower, Via Green, Via Fiat ve Via Twins projeleriyle inşaat sektöründe durmadan yoluna devam eden Bayraktar İnşaat, son 6 yılda 1 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında 6 ay geride kaldı!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 6 ay geride kaldı. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne? İnşaat ne kadar ilerledi?

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımı hakkında açıklama yaptı. Peki Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Yüksek riskli binalar kentsel dönüşümde öne alınmalı!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sucuoğlu, İstanbul'da yüksek risk tespit edilen binaların kentsel dönüşümde öne alınması gerektiğinin altını çizdi...

İzmir Limanı'nın inşaatı ne zaman tamamlanacak?

İzmir Limanı konteyner Molü İnşaatı Projesi için 2019 yılında aktarılan ödenek miktar ve projenin bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Bayraktar İnşaat ne kadar yatırım yaptı Haberi

Bayraktar İnşaat ne kadar yatırım yaptı

Ankara'nın ofis ihtiyacına cevap vermeyi hedefleyen Bayraktar İnşaat, 2015 yılında konut ve ofislerin bulunduğu meg'a projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ankara'da ofis ihtiyacının hala çok fazla olduğunu kaydeden Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, "Ankara'da ofis ihtiyacı İstanbul'dan daha fazla, bürokrasinin ve iş dünyasının kalbi Ankara'da tamamladığımız projelerimizle, ofis ihtiyacının belirli bir kısmını karşıladık" diye konuştu. "Via Fiat" projesinde ofis kiralamalarının başladığını belirten Bayraktar, "Modüler olarak tasarladığımız ofislerimiz 100 metrekareden başlayıp 5 bin 176 metrekareye kadar büyüyebiliyor. Bu sebeple projemiz her sektörden büyük firmaların markajı altına girdi" dedi. 


İş merkezi ve iş hanı gibi yapıların yerini plazalara bıraktığını belirten Bayraktar, "Artık plaza yapmak da yetmiyor. İçerisine ofis sahiplerini ve çalışanlarını mutlu eden donatılar koymak gerekiyor. En büyük sorun yüksek aidatlar....