14 / 05 / 2024

Bayram Kadir Tüylü

Bayram Kadir Tüylü

Ceyhan İlçe eski Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek başarılar diledi. Bayram Kadir Tüylü, 30 Mart seçimlerinde Ceyhanlıların kendisini desteklemesinin ilçe açısından önemli olduğunu belirtti.

THY'den tüm çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi! THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Türk Hava Yolları çalışanlarına 25 bin TL bayram ikramiyesi vereceği öğrenildi. Peki THY bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte THY Bayram ikramiyesi ödeme takvimi.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Kadir Kırhan Uluçay nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi ülkelerde çalıştı?

Kadir Kırhan Uluçay kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Kadir Kırhan Uluçay ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Dikkat! Dikkat! Kurban Bayramı'nda hava böyle olacak! Tüm Türkiye bu bayramda bir ilki yaşayacak!

Kurban Bayramı tatili için herkes heyecanla beklerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama tüm Türkiye'yi şaşırttı. Bayram tatili süresince ülkede bir ilk yaşanacak. İşte meteorolojinin yaptığı açıklamalar...

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Banka, bayram kredisi kampanyası kapsamında aylık 366 TL taksitle kredi imkanı sunuyor.

Araç sahiplerine bayram öncesi kötü haber! Pazartesi günü yine zam geliyor! Hemen bakın!

Araç sahiplerine bayram öncesi kötü haber... Pazartesi günü yine zam geliyor... Hemen bakın...

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Uztu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uztu Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Uzun, Emrah Tüylüoğlu ve Turan Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Tüp fiyatlarında bayram indirimi! Bakın güncel tip fiyat listesi nasıl?

Nisan ayı için tüp fiyatlarında indirim yapıldı. Vatandaşlar bu ayki ödemelerinde rahatlama yaşayacak. Bayram öncesinde tüp fiyatlarında indirim yapıldı. Fiyatlar güncellendi. İşte tüm detaylar…

Aracı olanlara bayram müjdesi! Benzin ve motorin dev indirim geldi

Ramazan Bayramı'nda tüm sürücüleri sevindiren önemli bir açıklama geldi. Benzin ve motorine dev indirim geldi. İşte tüm detaylar...

Bayram öncesi reel sektör tıkandı! Nakit sıkıntısı had safhaya ulaştı! Finansman krizi kapıda!

Yaşanan deprem felaketlerinin ardından Türkiye buruk bir bayrama hazırlanırken, bayram öncesinde reel sektörün nakit sıkışıklığı ise had safhada. İşletmeler, bankaların seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle faizi yükseltip vadeyi kısaltmasına rağmen kredi kullandırmadığından dert yanıyor.

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala bankalar kesenin ağzını açtı. Bankalar, bayram öncesi tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyururken, 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen ihtiyaç kredilerinde faiz oranları bankadan bankaya değişiyor.

Bayram Kadir Tüylü Haberi

Bayram Kadir Tüylü

Ceyhan İlçe eski Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü ziyaret ederek başarılar diledi. Bayram Kadir Tüylü, 30 Mart seçimlerinde Ceyhanlıların kendisini desteklemesinin ilçe açısından önemli olduğunu belirterek, "Ceyhan'ı iktidarla buluşturmanız Ceyhan'a gelecek yatırımcıların önünün açılması ile Ceyhanlı'lar açısından çok önemli" dedi. Bakü-TiflisCeyhan Petrol Boru Hattı'nın nimetlerinden Ceyhanlının faydalanacağını vurgulayan Başkan Alemdar Öztürk de, "Bu hat, bölgeye gelmesi planlanan yatırımların öncüsü olacaktır" dedi. Öztürk, uzun dönemdir konuşulan ancak hayata geçirilemeyen Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi'nin de takipçisi olduklarını belirtti. 


"TOKİ CEYHAN'A BÜYÜK CAZİBE KAZANDIRACAKTIR" 

Alışveriş merkezi, kentsel dönüşümü ve hepsinden önemlisi TOKİ'yi Ceyhan'a getireceklerini ifade eden Başkan Öztürk, "Çukurova'nın cazibe merkezi Adana, Adana'nın en gözde ilçesi ise Ceyhan olacak. 2019'da halkımız yaşanabilir bir Ceyhan bulacak" diye konuştu. Başkan Öztürk...