05 / 05 / 2024

Bayram Şenocak deprem konut inşa açıklamaları

Bayram Şenocak deprem konut inşa açıklamaları

Beşiktaş 7. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İBB'yi konut inşa etmediği gerekçesiyle eleştirdi. 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Bayram öncesi reel sektör tıkandı! Nakit sıkıntısı had safhaya ulaştı! Finansman krizi kapıda!

Yaşanan deprem felaketlerinin ardından Türkiye buruk bir bayrama hazırlanırken, bayram öncesinde reel sektörün nakit sıkışıklığı ise had safhada. İşletmeler, bankaların seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle faizi yükseltip vadeyi kısaltmasına rağmen kredi kullandırmadığından dert yanıyor.

Akaryakıt fiyatlarında resmen deprem! Benzine peş peşe indirim müjdesi! Opet, BP, Total 19 Kasım 2022 fiyat listesi!

Milyonlarca sürücüye bayram ettirecek akaryakıt indirimi geldi. Akaryakıt fiyatlarında resmen deprem yaşanıyor. Benzine peş peşe indirim müjdesi geldi. Opet, BP, Total 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kurban Bayramı sonrası bankalarda deprem! Akbank, Ziraat Bankası, Halkbank peş peşe açıkladı! Duyan şok oldu! 

Milyonlarca vatandaş nakit ihtiyacını gidermek için en düşük faiz oranıyla kredi veren bankaları araştırıyor. Peki Kurban Bayramı'nın ardından bankalardaki faiz oranlarında son durum ne oldu? En düşük kredi faizi hangi bankada? 

Teknosa'da Şenocak derin dondurucu fiyatları ne kadar? Şenocak dikey derin dondurucu fiyat listesi 5 Temmuz 2022!

Kurban Bayramı yaklaşırken derin dondurucu fiyatları da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Teknosa'da Şenocak derin dondurucu fiyatları ne kadar? Şenocak dikey derin dondurucu fiyat listesi 5 Temmuz 2022...

Bayram Şenocak: İBB 1.5 yılda bir tane konut inşa etmedi!

Beşiktaş 7. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İBB'yi konut inşa etmediği gerekçesiyle eleştirdi. 

Bayram Şenocak'tan İBB'ye konut inşa eleştirisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ile, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan İlçe Kongreleri’nde yaptığı konuşmada İBB'nin konut inşası ve kentsel dönüşüm vaadlerine yönelik eleştiride bulundu. 

Paşa Döner Anadolu yakasında yeni şubeler açacak!

Dönersan AŞ Paşa Döner'in Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Şenocak, "Önümüzdeki yıllarda İstanbul’da da Anadolu’da da büyümeye devam edeceğiz." dedi

Burdur deprem evlerini TOKİ yapacak!

Milletvekili Bayram Özçelik Sosyal Medya üzerinden yaptığı duyuru ile deprem evleri TOKİ'leri yapımı için proje alımı ihalesi yapılacağını müjdeledi

Türkiye'nin en büyük botanik parkı Avcılar'a geliyor!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, belediye başkanı olması halinde Türkiye' nin en büyük botanik parkını Küçükçekmece Gölü kıyısında Avcılar' a yapacaklarını açıkladı...

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Avcılar'a inşa edilecek!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan adayı Bayram Şenocak, seçilmesi halinde bazıları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile işbirliği halinde olmak üzere 34 proje hayata geçireceklerini söyledi...

Avcılar'a finükler hattı geliyor!

AK PARTİ Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, belediye başkanı olması halinde E-5 ile Avcılar sahilini birleştirecek füniküler hattı yapacaklarını ve rahat bir ulaşım sağlayacaklarını açıkladı.

Bayram Şenocak deprem konut inşa açıklamaları Haberi

Bayram Şenocak deprem konut inşa açıklamaları

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, önceki gün Beşiktaş 7. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşma yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şenocak konuşmasında göreve geldiği günden itibaren konut inşası için çalışma yapmadığını öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. 

Şenocak konuşmasında, "İBB söz verdiği binlerce deprem konutundan 1,5 yılda bir tane dahi yapmadı. Oysa bütçeden de pay aldılar. 1,5 yılda yapması gereken konut sayısının ne olduğunu biliyorlar, 'Ne kadarını yaptınız?' diye soruyoruz. Sıfır." ifadelerini kullandı.
 

Bayram Şenocak'tan İBB'ye konut inşa...