30 / 04 / 2024

Bayram Şenocak hayatı

Bayram Şenocak hayatı

2014 yerel seçimlerinde AKP aday listesine göre şuan mevcut başkanın Mustafa Değirmenci olduğu Avcılar Belediyesi için başkan adayı Bayram Şenocak oldu. Peki, Bayram Şenocak kimdir?

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Hayat pahalılığına rağmen esnaf 30 milyar liralık bayram cirosu bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın bayram hazırlıklarını hızlandırdığını belirterek, "Her şeye rağmen bu yıl 30 milyar liralık bir bayram cirosu bekliyoruz. İnşallah esnafın yüzü gülecek" ifadesini kullandı.

Teknosa'da Şenocak derin dondurucu fiyatları ne kadar? Şenocak dikey derin dondurucu fiyat listesi 5 Temmuz 2022!

Kurban Bayramı yaklaşırken derin dondurucu fiyatları da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Teknosa'da Şenocak derin dondurucu fiyatları ne kadar? Şenocak dikey derin dondurucu fiyat listesi 5 Temmuz 2022...

Bera Holding'in acı günü! Haşim Bayram vefat etti!

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Bayram Şenocak: İBB 1.5 yılda bir tane konut inşa etmedi!

Beşiktaş 7. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İBB'yi konut inşa etmediği gerekçesiyle eleştirdi. 

Bayram Şenocak'tan İBB'ye konut inşa eleştirisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ile, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan İlçe Kongreleri’nde yaptığı konuşmada İBB'nin konut inşası ve kentsel dönüşüm vaadlerine yönelik eleştiride bulundu. 

Van Bayram Otel davası AİHM'ye taşındı!

Van'da 2011 yılında meydana gelen artçı depremde yıkılarak 24 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Bayram Otel ile ilgili dava Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) taşındı.

Paşa Döner Anadolu yakasında yeni şubeler açacak!

Dönersan AŞ Paşa Döner'in Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Şenocak, "Önümüzdeki yıllarda İstanbul’da da Anadolu’da da büyümeye devam edeceğiz." dedi

Ali Ağaoğlu bayramı yoğun geçiriyor!

İş dünyasındaki başarıları kadar özel hayatıyla da gündemde olan Ali Ağaoğlu, bayramı yoğun geçiriyor. Ağaoğlu, ilk gün aile büyükleriyle bayramlaşıp dün de yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Marmaris'e gitti.

Bayram Oteli davasının gerekçeli kararı açıklandı!

Van'da, 4 yıl önce yaşanan depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram'ın 15 yıl hapisle cezalandırıldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı.

Bayram Oteli davasında karar verildi!

Van'da 2011 yılında meydana gelen depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram'a, 15 yıl 5 ay 50 gün hapis cezası verildi.

Özak Hayat Tepe Kurban Bayramı kampanyası!

ÖZAK GYO’dan 15 bin TL’lik “Kurban Bayramı” hediyesi. ÖZAK GYO’dan “Mutluluk mimarisi” olarak tanımlanan Bayrampaşa’daki Hayat Tepe projesinde muhteşem Kurban Bayramı fırsatı!

Bayram Şenocak hayatı Haberi

Bayram Şenocak hayatı

Bayram Şenocak kimdir?

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin ilçe başkan adayları belli oldu. AKP aday listesine göre şuan mevcut başkanın Mustafa Değirmenci olduğu Avcılar Belediyesi için başkan adayı Bayram Şenocak oldu. Peki, Bayram Şenocak kimdir?


Bayram Şenocak biyografi..

Bayram Şenocak, 1978 yılında Trabzon ile Of ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Şenocak, Hizmet ve Müteahhitlik sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi.


MÜSİAD’da uzun bir süre Sektör Kurulları Yöneticiliği yapan Şenocak ilçe başkanı olmadan önce Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeliği yapıyordu.


Bir dönem profesyonel sporculuk da yapan Bayram Şenocak orta derecede İngilizce bilmektedir.


Şenocak, evli ve bir çocuk...