05 / 05 / 2024

Bayram Taylan Alaçam

Bayram Taylan Alaçam

Çamser İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Bayram Taylan Alaçam tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Mithat Ulu Ünlü Sokak'ta kuruldu.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Ala Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Maksut Ekşi ve Hasan Bayram ortaklığında kuruldu.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Samsun'daki okul binası cezaevi olacak iddiası! 

Samsun Alaçam'da kapatılan bir okulun yarı açık kadın cezaevi olacağı iddia ediliyor. 

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Samsun Alaçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun Alaçam 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Samsun Alaçam 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Samsun Alaçam 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Alaçam Belediyesi'nden 5.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Alaçam Belediyesi, Yenicami Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek...

Türkiye Kalkınma Bankası Samsun'daki gayrimenkulü 43 bin 500 TL'ye sattı!

Türkiye Kalkınma Bankası Samsun Alaçam'daki 76 metrekarelik gayrimenkulü 43 bin 500 TL bedelle sattı... 

AVM'ler bayram 2018'de açık mı?

AVM'ler genellikle sabah 10:00 ve akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki AVM'ler bayram 2018'de açık mı? AVM'ler kurban bayramı 2018'de açık mı?

AVM'ler Kurban Bayramı 2018'de açık mı?

Alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında açık oluyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı? AVM'ler bayram 2018'de açık mı? AVM'ler kurban bayramı 2018'de açık mı?

Çağlar61 Vinç Ve Platform Hizmetleri Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar61 Vinç Ve Platform Hizmetleri Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe 'de 100 bin TL sermaye bedeliyle Bahadır Alaçam ile Çağlar Günaydın tarafından kuruldu. 

Alaşehirlilerin ev hayali gerçek olacak!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın sosyal belediyecilik anlamında hayata geçireceği 513 konutluk 'Ala Yaşam' projesiyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayalleri gerçek olacakç 

Bayram Taylan Alaçam Haberi

Bayram Taylan Alaçam

Çamser İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Bayram Taylan Alaçam tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. 


Çamser İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü sınai, ticari konut, okul, hastane köprü, baraj, santral, depo, yol ve her nevi inşaatlarının projesini hazırlamak veya hazırlatmak, ve inşaatları yapmak, yaptırmak, 2- Her türlü inşaat işleri için her nevi hafriyat ve nakliye işleri yapmak, yaptırmak. 3- Her nevi inşaatı gerek bizzat malik olduğu gayrimenkuller üzerine gerek kamu ve özel sektör gayrimenkulleri üzerinde ve gerekse başkalarına ait arsalar ve  gayrimenkuller üzerine tam veya icabında kat karşılığı olarak çeşitli cins ve vasıfta gerçekleştirmek, 4- Şirket adına arsa satın almak, satmak, şirket bünyesinde bırakmak, şirket adına her türlü yapı inşaatları yapmak,...