03 / 05 / 2024

bayramda otel fiyatları artacak mı

bayramda otel fiyatları artacak mı

Türkiye'nin bin 484 kilometre ile en uzun kıyı şeridine sahip, deniz, kum ve güneşinin yanı sıra farklı medeniyetlerin izlerini de taşıyan Muğla, 250 bin yatak kapasitesi ile yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor.

Yeşim Özaltay: Bayramda yurtiçi otel fiyatları artacak!

Yeşim Özaltay, "Kontenjanlarda son yerler, özellikle randevu ile çalışan ve yoğun talep alan İngiltere vize işlemleri süreci, dikkat edilmesi gereken hususların başında yer alıyor" diyerek tatilcileri uyardı.

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Gram altın resmen fırladı! Altın yatırımcıları köşeyi döndü! Altın fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bayramda  da yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün resmen fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bugün ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları.

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Otel dolulukları düştü: Turizmde fiyatlar frenlendi! Oteller fiyatları Mayıs seviyesine indirdi! 

Otel dolulukları Ege’de yüzde 60, Akdeniz’de ise yüzde 70 seviyesinde oldu. İbreyi yerli turiste çeviren oteller fiyatlarını Mayıs seviyelerine düşürdü. İşte ayrıntılar...

Otel fiyatlarının yüksekliği karavana olan ilgiyi artırdı!

Türkiye otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabamcom’un yaptığı araştırmaya göre, karavan tatili düşünmenin temel nedenleri arasında ilk sırada otellerin pahalı olması yer alıyor.

Dolar, Euro ve Sterlin ne kadar oldu? Bayramda döviz fiyatları!

Dolar, euro ve sterlinde güncel fiyatlar merak ediliyor. Dolar serbest piyasada önceki gün en yüksek 26,08 lira seviyesini gördü. Euro 28,71 lira sterlin ise 33,28 lira seviyesine yükseldi. Peki, 29 Haziran 2023 Perşembe günü Dolar, Euro ve Sterlin ne kadar? İşte konuya ilişkin merak edilen her şey.

1 gram altın ne kadar? Altın fiyatları bugün düştü mü? İşte 28 Haziran 2023 tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları..

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken bayramda altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, 1 gram altın ne kadar? Altın fiyatları bugün düştü mü? İşte 28 Haziran 2023 tam, yarım, cumhuriyet, gram ve çeyrek altın fiyatları...

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

2023 kurbanlık fiyatları herkesi şaşkına çevirdi! Bu bayramda kimse et yiyemeyecek!

Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile beraber kurbanlık fiyatları netleşmeye başladı. Bu yılki kurbanlık fiyatlarının resmen cep yakacağı belirtildi. İşte 2023 kurbanlık fiyatları…

bayramda otel fiyatları artacak mı Haberi

bayramda otel fiyatları artacak mı


Ramazan Bayramı'nı tatilde geçirmek isteyenler, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde boş yer bırakmadı.


Türkiye'nin bin 484 kilometre ile en uzun kıyı şeridine sahip, deniz, kum ve güneşinin yanı sıra farklı medeniyetlerin izlerini de taşıyan Muğla, 250 bin yatak kapasitesi ile yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor.


Ramazan Bayramı'nın turizm sezonuna rastlaması nedeniyle otellerde yer kalmadı. Bazı seyahat firmaları da Ege'ye ek seferler koydu.


Muğla Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, Muğla ve ilçelerindeki konaklama tesislerinde son dönemlerin en hareketli bayramını yaşadıklarını söyledi.


Çelik, geçen yıla oranla ziyaretçi sayısında yüzde 4 artış yaşandığını, ağustos ve eylül aylarında doluluk oranlarının devam edeceğini dile getirdi.


Yerli turistin ramazan ayında Muğla'yı tercih ettiğini, özellikle Bodrum, Fethiye, Marmaris, Akyaka ve Gökova'daki otel ve pansiyonlarda yüzde 100'e yakın doluluk olduğunu...