18 / 05 / 2024

Bayramdere muhtarlığına tahsis edilen arazi

Bayramdere muhtarlığına tahsis edilen arazi

Bursa 'daki en güzel sahil şeritlerinden birine sahip olan Karacabey Boğazı 'ndaki denize sıfır 20 dönümlük arazi Bayramdere Muhtarlığına tahsis edildi.

Turizme lojman yatırımı için düğmeye basıldı! Antalya'ya 900 dairelik yeni proje geliyor!

Turizmde gözünü adeta zirveye diken Türkiye, personel konaklaması için tesisleri de unutmadı. Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına tahsis edeceği kamu taşınmazlarından bir kısmını personel lojmanları için ayırdı. 

Emekli ikramiyelerinde son dakika! SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C tahsis numarasına göre ikramiyeler ne zaman yatacak? 

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan emekli ikramiyelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C tahsis numarasına göre ikramiyeler ne zaman yatacak? 

SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme...

Milyonlarca emeklinin gözü Kasım ayına çevrildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla emeklilere 5 bin TL bayram ikramiyesi verilecek.  SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, 4A, 4B, 4C'liler dikkat: 5 bin lira emekli ikramiyesi tahsis numarasına göre ödeme günleri...

Amme Arazisi nedir? Hangi alanlar amme arazisidir?

Amme arazisi terimi gayrimenkul işlemlerinde vatandaşların karşısına çıkan konular arasında yer almaktadır. Kamunun yararı için kamu kurumlarının kullanımına tahsis edilen amme arazilerinin özel mülkiyet olarak kullanılması söz konusu değildir. Peki, amme Arazisi nedir? Hangi alanlar amme arazisidir

 Bomonti Fabrikası'nın  Diyanet'e tahsis işlemi iptal edildi!

İstanbul 12'inci idare Mahkemesi, yıkılan Bomonti Fabrikası'na ait depoların  Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilme kararını iptal etti.

Mahkeme, AOÇ alanına dair plan değişikliklerini iptal etti!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi yaptığı açıklamada, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde bulunan ve TEBA Vakfı’na tahsis edilen toplamda 555 bin metrekarelik alana ilişkin plan değişikliklerinin mahkeme kararıyla iptal edildiğini duyurdu.

Martı GYO'nun Marmaris Orhaniye Marinası 49 yıllığına tahsis edildi!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Muğla Marmaris Orhaniye Marina'ya ait değerleme raporu yayınlandı. 

Mardin'deki Zinciriye Medresesi bakım masrafları sebebiyle 2'nci kez el değiştirdi!

Mardin Artuklu Üniversitesi’nin enstitü olarak kullandığı tarihi Zinciriye Medresesi, önce Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne daha sonra Birlik Vakfı’na tahsis edildi. Tahsisin sebebi ise bakım masraflarının yük olması...

Heybeliada Sanatoryumu davasında ara karar: Arazinin imar planları istendi!

Türkiye'nin ilk pandemi hastanesi olarak 1924'te Atatürk'ün isteğiyle kurulan Heybeliada Sanatoryumu'nun Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilmesi ile ilgili işlemin iptali için açılan davada ara karar verildi...

TBMM Başkanlık Konutu'nun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddia edildi!

TBMM Başkanlık Konutunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı'na tahsis edileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kepez'de belediye arsaları Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edildi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dönemde olduğu süre boyunca belediye arsalarını Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ettiğini açıkladı.

Bekir Pakdemirli'den kentsel dönüşüm açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Hasar görmüş binaların dönüşümü konusunda İzmir'e örnek olabilecek kentsel dönüşüm projesinin başlatılması konusunda 3 bin dönümlük araziyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına tahsis ettik." dedi.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Bayramdere muhtarlığına tahsis edilen arazi Haberi

Bayramdere muhtarlığına tahsis edilen arazi

Hurdacılar tarafından harabeye dönüştürülen denize sıfır köy okulu ve arazisi muhtar Nihat Altın'm girişimleri sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından muhtarlığa tahsis edilmesi mahalle sakinleri tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandı. 




Bölgenin turizme açılamaması ve yatırımların yapılmamasına isyan eden muhtar Nihat Altın, okul binasını da kendi imkânlarıyla onarıp kurs merkezine çevirirken, yaklaşık 15 dönümlük ve Longoz Ormanlarına komşu olan araziyi de karavan ve kamp turizmine açmak için kolları sıvadı. 18 kilometrelik sahil şeridine sahip olan ve Longoz Ormanları'nı da içinde barındıran Bayramdere Mahallesi'nde, dünyada büyük rağbet gören karavan turizmine eklemek için gayret sarf eden mahalle muhtarı Nihat Altın, denize sıfır olan arazi, mevcut binaların da onarılmasıyla birlikte turizm amaçlı kullanılabileceğini söyledi. Bursa'daki bir belediyenin karavan turizminden pay almak için karavan parkı...