29 / 04 / 2024

Bayrampaşa atık su tüneli

Bayrampaşa atık su tüneli

Avrupa 1. Bölge 2012 yılı 1. Kısım Tünel İnşaatı'nda tünel delme çalışmaları tamamlanmak üzere. Proje İstanbul'un Zeytinburnu ve Bayrampaşa ilçelerinin atıksuyunu toplayarak, arıtma tesisine aktaracak.

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Bayrampaşa Kaymakamlık binası yıkılıp yeniden yapılacak! 

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından 1 Temmuz 2019’da hazırlanan “Bayrampaşa Kaymakamlık binası depremsellik analizi” raporunda Bayrampaşa Kaymakamlık binası için ıkılıp yeniden yapılması” önerisi sunuldu...

Bayrampaşa Atışalanı Mahallesi 203 parselin plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa İlçesi, Atışalanı Mahallesi, 203 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Haydarpaşa Atık Tesisi Tuzla’ya taşınıyor!

Haydarpaşa Port projesinin hayata geçecek olması sebebi ile Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Tuzla tersanesindeki yeni alanında inşa edilecek.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Şanlıurfa Bozova'da altyapı çalışmalarına ağırlık verildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bozova ilçesinde yaptığı alt yapı ve üst yapının yanında atık su ve içme suyu tesisleri ile ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Kahramanmaraş'ın atık su artıma tesisi inşaatı sürüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı halen devam eden Kahramanmaraş Atık Su Arıtma Tesisi'nin yüzde 30'unun tamamlandığını belirtti.

Bayrampaşa atık su tüneli Haberi

Bayrampaşa atık su tüneli

İstanbul'un Zeytinburnu ve Bayrampaşa ilçelerinin atık suyunu toplayarak, arıtma tesisine aktaracak tünel inşaatında geri sayım başladı. 4.3 kilometrelik "Avrupa 1. Bölge 2012 yılı 1. Kısım Tünel İnşaatı" işinde tünel delme çalışmaları tamamlanmak üzere. Tünelin 1. aşamasını oluşturan, tünel delme makinesi ile kazı ve 1. Kaplama betonunun yapılması işi normal süreden 12 ay önce tamamlanıyor. 


Proje, İstanbul'da yeraltında gerçekleştirilmiş en zor projelerden biri olarak dikkat çekiyor. Müteahhitliği Ünal Akpınar A.Ş. tarafından yürütülen proje, İstanbul Boğazı'nın akıtsulardan arındırılarak temiz kalmasını ve çevrenin korunmasını sağlayacak.


Posta...