25 / 08 / 2024

Bayrampaşa Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi son durum

Bayrampaşa Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Bayrampaşa’da "Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi"nin temel atma törenine katıldı. Güllüce, "Yeni Türkiye'yi inşa etmek istiyoruz" dedi.

Beşi bir yerde ne kadar? 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL? 1 Temmuz altın fiyatları 

Yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel altın fiyatlarını yalından takip ediyor. Özellikle düğünü olanlar beşi bir yerde altın fiyatını merak ediyor. Peki 22 ayar gram altın fiyatı kaç lira? Cumhuriyet altını anlık kaç TL?

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

TOKİ Trabzon projesi için tarih açıklandı! Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon 2023 projesi için tarih açıklandı. Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı! Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı... Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor...

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Kocatepe Mahallesi, 48 ada, 1 parselin bitişiğindeki tescil dışı alan ve 22646 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Tüm tahminleri peş peşe çıkan İslam Memiş resmen açıkladı! Hemen bir bakın

18 TL seviyelerinde seyreden dolar kurunun geleceği rakamlar merak ediliyor ve araştırılıyor. 1 dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak...Tüm tahminleri peş peşe çıkan İslam Memiş resmen açıkladı... Hemen bir bakın...

Dolarda kıyamet koptu! Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak!

Gündemden düşmeyen Dolar/Kuru hızla 19 liraya Koşarken,  gram altında da hareketlilik devam ediyor. Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak...

Bayrampaşa Vatan Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Vatan Mahallesi, 2323, 16950, 18552, 18553 Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi son durum Haberi

Bayrampaşa Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi son durum

Muratpaşa Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında 20 bin metrekarelik alanda, içerisinde 1000 araçlık otopark, deprem sığınma alanı, pazar yeri, kurban kesim merkezi ve sosyal donatı alanı bulunan "Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi"nin temel atma töreni gerçekleşti.


Geçmişte iş adamlarının "10 gün sonramızı göremiyoruz ki para ve yatırım politikamızı belirleyelim" şeklinde beyanatları olduğunu hatırlatan Bakan Güllüce, şimdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önce 2023, sonra 2071 vizyonunu ortaya koyduğunu, 10 sene sonrası bir yana 57 sene sonrasının vizyonunun belirlendiğini söyledi.


Bakan İdris Güllüce, Türkiye'nin bu kadar iyi noktaya gitmesinin talepleri getirdiğini, vatandaşların modern pazarlar, parklar istediğini kaydederek, belediye başkanlarının da "Biz de aynı şeyi düşünüyoruz. Yeni Türkiye'yi inşa etmek istiyoruz" dediğini ifade etti.


"Türkiye'nin her yeri şantiye. Zamanım yok ki gideyim. Birçok belediye başkanımız bana...