06 / 05 / 2024

Bayrampaşa Kavşağına yeni otel mi yapılacak

Bayrampaşa Kavşağına yeni otel mi yapılacak

Bayrampaşa 2927 ada, 30 parselin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı. Plan tadilatına göre Ticaret+Hizmet Alanına Turizm Alanı fonksiyonu eklenerek emsal, Ticaret+Hizmet Alanı'nda 2.00 ve Turizm Alanı'nda 2.30 olarak belirlendi.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

İBB, Bayrampaşa'daki 37 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor! 

İBB, İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Köy Yanı Mevkiinde yer alan 37 adet dükkanı 3 yıl süreyle kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Benzin, motorin, LPG fiyatlarına yeni indirim var mı? Akaryakıt fiyatları Haziran'a nasıl başladı? Sürücüler dikkat! 

Akaryakıt fiyatları, petrol fiyatlarıyla beraber artışa geçmiş ve peş peşe zam gelmişti. Peki benzin, motorin, LPG fiyatlarına yeni indirim var mı? İşte Opet, PO, Total, BP, Shell 5 Haziran 2023 fiyat listesi...

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Ramazan pidesi fiyatlarına büyük zam! Tek tek açıklanan yeni fiyatları gören şok oldu!

Ramazan pidesi fiyatlarına büyük zam... Tek tek açıklanan yeni fiyatları gören şok oldu... Hemen bu detaylara bakın...

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Kocatepe Mahallesi, 48 ada, 1 parselin bitişiğindeki tescil dışı alan ve 22646 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Cevatpaşa Mahallesi, 203 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Kavşağına yeni otel mi yapılacak Haberi

Bayrampaşa Kavşağına yeni otel mi yapılacak


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bayrampaşa İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2927 ada, 30 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planını dün (16 Aralık 2014, Salı) ilanen askıya çıkardı. 


İBB, 28608 dosya numaralı Bayrampaşa 2927 ada, 30 parselin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatını 13 Eylül 2014'te kabul etti. İmar planı, 14 Ocak 2015'te askıdan indirilecek.


Yeni otelin emsali belli oldu!


Plan tadilatı ile Bayrampaşa 2927 ada, 30 parselin Ticaret+Hizmet Alanı olan fonksiyonuna "Turizm Alanı" da eklendi. Plan notlarına göre; Ticaret+Hizmet Alanı'nda emsal (KAKS): 2.00 olarak ve Turizm Alanı'nda emsal (KAKS): 2.30 olarak belirlendi.



Bayrampaşa kavşağının tam karşısında;  kalan alanda yapılacak otel inşaatı için yapı ruhsatının verilmeden önce İBB Meclis kararları ile kabul edilen silüetle ilgili yükseklik değerlerine uygun olarak İBB İmar Müdürlüğü'nden görüş alınacak. 


Yeni otelin...