01 / 05 / 2024

bayrampaşa kent meydanı

bayrampaşa kent meydanı

Bayrampaşa’ nın çehresinin değişmesinde büyük bir rol oynayan Belediye Başkanı Atila Aydıner marka kent imajını güçlendirdiklerini ifade ederek “Artık İstanbul’ un kalbi Bayrampaşa’ da atıyor’’ dedi...

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Finike kent meydanı, yeni yaşam alanı olacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hayata geçirilmesi planlanan kent meydanı projesiyle ''Kent meydanı, ilçemizin cazibe merkezi ve yeni yaşam alanı olacak” açıklamasında bulundu. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Finike Kent Meydanı'nın imar planları bakanlığa iletildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Finike Belediyesi'nin hazırladığı kent meydanı alanına ait dolgu imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildi.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Van'a 80 milyonluk kent meydanı geliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi 25 bin metrekarelik atıl alanı 80 milyon dolarlık projeyle kent meydanına çeviriyor...

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

bayrampaşa kent meydanı Haberi

bayrampaşa kent meydanı


Yıllarca cezaevi gibi soğuk bir imajla anılan Bayrampaşa artık 5 yıldızlı otelleri, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezleri, devasa akvaryumu, buz müzesiyle turistik bir ilçeye dönüştü. Dev kentsel dönüşüm projeleriyle çehresi tamamen değişen Bayrampaşa, eski cezaevi arazisinde yükselecek projeyle modern görünümünü pekiştirecek. Otoban üzerine yapılacak kent meydanı Türkiye’de bir ilk olacak. Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner, modern bir dönüşüm geçiren ilçenin metro ağlarıyla örüldüğünü, ulaşım akslarının tam ortasında yer aldığını, İstanbul’un kalbi konumuna geldiğini ifade etti. “İlçe olarak Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmeyi seviyoruz” diyen Aydıner, şöyle devam etti: “Kentsel dönüşümde de bu böyle oldu. Ada bazlı kentsel dönüşümü, sanayide kentsel dönüşümü ilk defa Bayrampaşa’da başlattık. Şimdi de uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir projeyi hayata geçirmek üzereyiz. Eski cezaevi alanını kentsel dönüşüm olarak...