07 / 07 / 2024

bayrampaşada kiralık dükkanlar

bayrampaşada kiralık dükkanlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Hal A2 ile A3 Blokta bulunan 21 metrekare 2 dükkanı 1 yıl süre ile kiraya verecek.

Göreni hayrete düşüren kiralık ev ilanı: Açıköğretim öğrencileri kabul edilmeyecek, BB ve üzeri not şartı aranacak!

Evini kiraya verecek kimi ev sahipleri kredi notu, eski ev sahibinin iletişim bilgileri gibi yeni isteklerde bulunmaya başlamıştı. Konuya yeni bir örnek daha geldi. Sitedeki bu kiralık ilanı görenleri hayrete düşürdü. 

Ev sahipliği oranı düşüyor, kiralık konutta alarm zilleri çalıyor! 

Açıklanan rakamlara göre son dönemlerde konut sahipliği oranı yüzde 61’den yüzde 55’lere kadar inerken, kiralık ihtiyacı ise yüzde 27’ye çıktı. Kiralık konuta olan ihtiyacın artması, kira bedellerinin artışlarında da en önemli etken olarak ‘alarm zilleri’ çaldırıyor...

İstanbul'da en kötü evin kirası 20 bin TL! Evini boş tutandan vergi alınırsa kiralık konut piyasası düşer!

69,6 bin takipçili Trader Yavuz isimli kullanıcı, İstanbul'da en kötü evin kirasının 20 bin TL olduğunu söyledi ve kiralık konut piyasasının düşmesi için vergi önerisini dile getirdi. İşte o paylaşım...

Konut arzı artarsa satılık ve kiralık konut fiyatları düşer mi? 

Geçtiğimiz günlerde hükümetten "konut arzını artırıp fiyatları ve kiraları düşüreceğiz" açıklaması geldi. Peki konut arzı artarsa satılık ve kiralık konut fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

1941 yılında Kadıköy imar hazırlığı! Dükkanlar yıkılacak, Moda yolu baştan yapılacak!

1941 yılında, Kadıköy imar planına yönelik çalışmalar kapsamında dükkanlar yıkılacak ve Moda yolunun tadilatı yapılacakmış.

Dünya emlak uzmanları İstanbul kiralık konut piyasasını değerlendirdi! Beşiktaş'tan Ataşehir'e! İşte favori bölgeler!

Uzun dönem kiralık konut hizmeti sağlayıcısı Colife'ın uzmanları, İstanbul'daki kiralık konut piyasasını değerlendirerek, bölgelere göre kiracıların favorilerini açıkladı.

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Konut almak hayal mi oldu? Kiralık fiyatları artarken, satılık fiyatları düşüyor!

Mega kent İstanbul'da kiralık konut fiyatları artarken, satılık konut fiyatları da düşüyor. Gayrimenkul piyasasındaki durgunluk merak konusu olurken, uzmanlar konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada piyasanın zaman içerisinde kendisini realize ettiğini belirtiyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Kiralık ev arayanlar dikkatli olun! 'Kiralık evler' hesabı üzerinden ev arayanları tuzağa düşürdü!

Vatandaşlar kiralık ev bulabilmek için çeşitli ilan sitelerinin kiralık evlerini araştırıyor. Bazı dolandırıcılar ise bunu fırsat bilerek kiracıları ağlarına düşürmeye çalışıyor. Sosyal medya hesabından 'Kiralık evler' adı altında açılan sahte ilanlar 6 kişiyi mağdur etti. İşte ayrıntılar...

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Airbnb yasasıyla günlük kiralık konut sayısı 2 ayda yüzde 435 düştü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Airbnb düzenlemesi meyvelerini vermeye başladı. Günlük kiralık konut sayısı 2 ayda, 13 bin 472’den 3 bin adede kadar indi. Ayrıca bunun dışında güvenlik kontrolüne alınmış olan bu konutlar vergiye de tabi duruma getirildi.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

bayrampaşada kiralık dükkanlar Haberi

bayrampaşada kiralık dükkanlar

Muhammen bedeli yıllık 4 bin 800 YTL ile 3 bin 600 YTL olarak belirlenen dükkanların geçici teminat bedeli ise 144 YTL ile 108 YTL.


İhale, 8 Nisan 2008 saat 12.00'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda açık teklif usulü yapılacak. Katılımcılar ihale ile ilgili şartnameyi Emlak Müdürlüğü'nden görebilecekler.


Tel: 0 212 514 16...