04 / 05 / 2024

Baz istasyonu projesi

Baz istasyonu projesi

Baz istasyonu ölçümleri artık anlık verilecek. BTK Kurul 2. Başkanı Turgut Ayhan Beydoğan, baz istasyonlarının ölçüm değerlerinin canlı olarak BTK' nın internet sitesinde yayınlanacağını bildirdi....

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom şanslı müşterilerine 150 bin TL dağıtıyor! Bana çıkmaz demeden başvurun!

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için kapsam ağını genişletiyor. Altyapılarını güçlendirmek isteyen operatör firmaları bu çerçevede binalara ödediği baz istasyonu kurulum fiyatını da yeniledi. İşte detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Kanal İstanbul projesi nasıl işleyecek?

Kanal İstanbul projesi için kamu-özel işbirliği modelinin uygulanacağı öngörülüyor. Yani projeye dahil olan şirketlere devlet bazı garantiler sunuyor. Fakat işletmesinin uzun senelere dayandırılması hedeflenen projede, gelecek senelerde uyuşmazlıkların oluşması da ihtimaller arasında.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki!

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Binaların ortak alanlarındaki değişiklikler için oybirliği gerekir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Binamızda 18 daire var. Yöneticimiz binanın ortak alanı olan çatı terasına baz istasyonu kurulumu için kiralama başvurusunda bulunacak. Biz 2 daire sahibi bunun terasımıza kurulmasını istemiyoruz. İstemediğim sürece işi başlatabilirler mi?' sorusunu cevapladı. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Faturalar hafifleyecek!

TEDAŞ'a ait olan bina ve benzeri taşınır taşınmaz mallardaki reklam ve baz istasyonu reklam gelirlerinden vatandaşın da yararlanması için adım atıldı.

Reysaş GYO'nun Antalya'daki deposu 5 seneliğine kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Antalya'daki deposunun çatısına baz istasyonu kurulumu için "TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş." ile şirket arasında 105 bin TL'ye 5 seneliğine kira sözleşmesi imzalandı.

Avrasya Tüneli Projesi meclis gündemine taşındı!

Avrasya Tüneli Projesi ile ilgili 2019 yılı Sayıştay Raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Baz istasyonu projesi Haberi

Baz istasyonu projesi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Kurul 2. Başkanı Turgut Ayhan Beydoğan basın mensuplarıyla düzenlediği sohbet toplantısında, BTK'nın tüketici haklarını koruma konusunda hayata geçirdiği projelere yönelik olarak 2012 ve 2013 yıllarında yapılan önemli düzenleme çalışmaları anlatarak, Hat Sorgulama Hizmetinin kişilerin bilgisi dışında kimlik bilgilerinin kullanılması suretiyle adlarına açılan ve satışa sunulan "açık hatlar"ın önlenmesi sağlandığını belirtti. 2,5 milyon kişinin üzerinde kullanıcının sorgulama yaparak, bu hizmetten yararlandığını ifade eden Beydoğan, 809 bin kişinin kullandıkları hatları üzerilerine aldıklarını söyledi.


"Faturalar basit ve anlaşılır olacak"


Elektronik haberleşme sektöründe faaliyette bulunan sabit ve mobil telefon işletmecileri tarafından düzenlenen faturalarla ayrıntılı faturalara ilişkin çalışma başlatıldığını belirten Beydoğan, bu çalışmayla tüketicilere, faturaların, basit bir şekilde, yeterli bilgi ile  sunumunun sağlanması ve faturalarda yer alan ücretlerin, herhangi bir...