18 / 05 / 2024

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yusuf Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Muhammed Hulusi Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Başakşehir'de kuruldu.

Dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımı nasıl olmalı? Gayrimenkul uzmanı 8 maddede açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, yatırımcıların merak ettiği dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımını 8 maddede açıkladı.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da De Almeda Selıgmann Capital AG tarafından kuruldu.

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler’de 50 bin sermaye bedeli  ile Tarık Erhan Baykal  ve Sami Candan Arık  tarafından kuruldu.

Han İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Han İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Şahin tarafından kuruldu.

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Yücetürk ve Mustafa Çağlar Aras tarafından kuruldu.

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kırıcı tarafından kuruldu.

Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tascınvest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gebrö Taşçi tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi 3 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Turan Arslan, Jasem M H Z Alfajjı, Danı Khalıl ve Selma Akdoğan imzasıyla bugün kuruldu.

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yusuf Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Muhammed Hulusi Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Muhammed Mustaf Doğan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Başakşehir'de kuruldu. 


Bazınvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; A-EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. b) Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...