05 / 05 / 2024

bb grup iş ilanları

bb grup iş ilanları

BB Group Homes pazarlama bölümüne deneyimli satış eleman arıyor

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

MediaMarkt Türkiye CEO'su İspanya'ya atandı

MediaMarkt Türkiye'den yurt dışına üst düzey atama yapıldı. MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi Faruk Kocabaş, MediaMarkt Saturn Grup içerisindeki en iyi pazarlardan birisi olan MediaMarkt İspanya’ya atandı. 

Bankalar şimdi de o grup için kampanya başlattı... Bu kadar indirim sağlayacaklar, o banka müşterileri dikkat

Akbank emekli vatandaşlardan sonra şimdi de emekli vatandaşlar için önemli bir çalışma başlattı. Akbank tarafından üniversiteli öğrencilerin giyim alışverişlerine yönelik önemli bir adım atıldı.

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Binkay tarafından kuruldu.

Kalkedon Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kalkedon Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Balı tarafından kuruldu.

Beka Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beka Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Bilal Habeşi Özer ve Kenan Biçer ortaklığında kuruldu.

Kls Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kls Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Onur Keleş tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Gurme CarrefourSA Bodrum Yalıkavak'ta açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Bodrum Yalıkavak'ta Gurme CarrefourSA'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Avantgarde'in 5. oteli Şişli'de açıldı!

Lucis Şirketler Grubu pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor. Grup, Şişli'de beşinci otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

Marsiv Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsiv Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Tuztaş ve Yasin Yay ortaklığında kuruldu.

bb grup iş ilanları Haberi

bb grup iş ilanları

BB Group Homes; Proje satışı konusunda en az 3 yıl deneyimli, güler yüzlü, iletişime açık ve ekip çalışmasına yatkın, pozitif iletişim beceresi kuvvetli, müşteri memnuniyetini benimsemiş, dinamik, kendisine güvenen ve özen gösteren, satış motivasyonunu yüksek tutabilecek, müşteriye sunacağı proje hakkında bilgi sahibi olmak ve müşteri ihtiyacına göre konutları müşteri beğenisine sunabilecek, doğru iletişim yöntemleri kullanarak müşteri ile güler yüzlü pozitif kararlı iletişim kurabilecek  personeller...