30 / 04 / 2024

BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan

BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan

Hakkari Belediyesi, gecikmiş emlak vergisi borcunu ödemeyen BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan'ı icraya verdi

Hakkari'de OSB ve sanayi siteleri kurulması TBMM'de!

Hakkari ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Hakkari Üniversitesi Merkezi Birimler binaları ihalesi 28 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hakkari Üniversitesi Merkezi Birimler binaları ihalesini 28 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Hakkari'ye yaklaşık 12 milyar liralık yatırım yapıldı"!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Bakanlığımızca bugüne kadar AK Parti iktidarı döneminde Hakkari ilimize yaklaşık 12 milyar liralık yatırım yapıldı" dedi...

Finlandiyalı milletvekili saunası için Meclisten ev ödeneği aldı!

Finlandiyalı milletvekili Ville Vahamaki'nin, ikinci evi olarak gösterdiği sauna için meclisten 13 bin avroluk harcama bütçesi aldı.

TOKİ Hakkari Yüksekova Evleri'nde sona doğru!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde devam eden TOKİ projelerinde incelemeleri inceledi..

TOKİ Hakkari projesinin ihalesi yapıldı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hakkari'de hayata geçireceği 297 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Hakkari Gupsi 297 Konut ihalesi yarın!

TOKİ Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi Gupsi Mevkiinde 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ Hakkari 297 konut ihalesi 18 Eylül'de yapılacak!

Hakkari Merkez'de yeni projeye başlayacak olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu kapsamda 297 adet yeni konut inşa edilecek...

TOKİ'den Hakkari'ye 297 adet yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi'nde toplamda 297 adet yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Hakkari 297 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi Gupsi Mevkiinde 297 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Hakkari'ye 297 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hakkari Gazi Mahallesi'nde 297 adet yeni konut inşa edecek.

Hakkari'de imar barışı bilgilendirmesi yapıldı!

Hakkari Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan “İmar Barışı” ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

Hakkari'de inşaat işçilerinin zorlu ramazan mesaisi!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde inşaat işçileri, ramazan ayında çalışarak evlerine ekmek götürüyor. İşçiler hem ibadetlerini yerine getiriyor, hem de ekmek parası kazanıyor...

BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan Haberi

BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan


     BDP Hakkari Milletvekili Canan'a ait Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan iki katlı iş merkezinin emlak vergisi borcu bulunduğunu ve uyarılara rağmen ödenmediğini belirleyen Hakkari Belediyesi, alacağı tahsil etmek üzere Canan'ı icraya verdi. 

     Ödeme emrinin icra yoluyla tarafına ulaşmasının ardından yaklaşık 10 bin liralık borcu ödeyen Canan, "Belediye başkanlığı tarafıma ödeme emri gönderdi. Biz de ödeme emri karşısında borcumuzu ödedik. Gecikmeye girdiğinden benim de haberim yoktu. Yapacak bir şey yok, borcumu ödedim" dedi. 

     Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu ise kentte emlak vergisini ödemeyen 500 dolayında kişinin icraya verildiğini belirterek, borcunu ödemeyenleri belirlerken bir liste oluşturduklarını söyledi. 

     Listede bulunan bir ismi çıkarıp diğerlerini icraya vermeyi ahlaki bulmadığını vurgulayan Bedirhanoğlu, "Milletvekilimiz, partilimiz ya da yakınımız bile olsa listeyi bozmuyoruz. Gönderdiğimiz...