14 / 05 / 2024

Be Prop Gayrimenkul adres

Be Prop Gayrimenkul adres

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 20  bin TL sermaye bedeli  ile Zaın Sulıman tarafından kuruldu.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Belediye beş taksitle 4 gayrimenkul satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan beş adet gayrimenkulü 4 taksitle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Temmuz'da yapılacak.

Osmangazi Belediyesi Bursa'da 4 arsa satacak! 

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan beş adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşiroğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Beşiroğlu tarafından kuruldu.

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB İstanbul'un göbeğinde gayrimenkul fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Kartal ilçesinde konumlanan 3 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 20  bin TL sermaye bedeli  ile Zaın Sulıman tarafından kuruldu.

TMSF Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü 230 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkardı.

Rhinos Back in Town, Nef’in desteği ile online da gezilebilecek!

Rhinos Back in Town sergisi, üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebiliyor.

Be Prop Gayrimenkul adres Haberi

Be Prop Gayrimenkul adres

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 20  bin TL sermaye bedeli  ile Zaın Sulıman tarafından kuruldu.

Be Prop Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
IÇ VE DIS TICARET: a.Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, transit ticareti, alımı ve satımı, iç ve dıs ticareti konularında faaliyetlerde bulunmak. b.Yurt içinde ve dısında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve esya tasımacılıgı, paket, zarf, kargo tasımacılıgı ve nakliye komisyonculugu yapmak. Kurye hizmetleri vermek. EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ-GAYRİMENKUL a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,...