05 / 05 / 2024

Bebek Otel satıldı mı

Bebek Otel satıldı mı

Boğaz hattının en ikonik binaları arasında yer alan Bebek Otel, Orjin Grup tarafından kiralanmaya çok yakın.

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Kahramankazan'daki termal otel 20.2 milyon TL'ye satıldı!

Kahramankazan Belediyesi tarafından inşa edilen ermal otel, gerçekleşen ihalede satıldı. İhaleye 20 milyon 200 bin TL'lik teklif veren Cem Veb-Ofset firması otelin yeni sahibi oldu.

Bebek Hotel, Katar Kraliyet Ailesi’ne mi satıldı?

Bir dönem önemli edebiyatçıların buluşma noktası olan ünlü Bebek Hotel, 220 milyon dolar bedelle Katar Kraliyet Ailesi’ne satıldığı iddia edildi. Otel Ocak 2019'da rezidansa dönüşüyor.

Antalya Vera Mare Resort Otel icradan satıldı!

Antalya'nın Serik ilçesi'nde bulunan Vera Mare Resort Otel icradan satıldı. Vera Hotels Grubu'na ait otel 89 milyon 551 bin liraya Fibabanka'nın oldu.

Kuşadası İmbat Otel satıldı!

Kuşadası’nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi plajlarında denize sıfır konumda yer alan İmbat Otel satıldı.

Kervansaray'ın Bodrum'daki oteli icradan satıldı!

Kervansaray Grubu’na bağlı Bodrum’daki otel, bugün yapılan icra ihalesi ile satıldı. 94 milyon 239 bin TL bedel belirlenen otel 47 milyon 150 bin TL’ye satıldı.

Alaçatı'da 100’e yakın butik otel satışa çıktı!

Turizm'de durgunluk, Ege Bölgesi'nin parlayan yıldızı Alaçatı’ya da yansıdı. Her yıl binlerce ziyaretçinin yanısıra pek çok ünlü ismin akın ettiği, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı beldede, 100’e yakın butik otel satışa çıkarıldı.

Ege ve Akdeniz sahillerinde bin 300 otel satılıyor!

Avrupa'dan da güvenlik gerekçesiyle rezervasyon iptallerinin artması, turizmciyi iflasın eşiğine getirdi. Bankalara yüklü miktarlarda borcu olan otelciler, tesislerini satmaya başladı. Ege ve Akdeniz sahillerinde toplam 1300 otel satılığa çıkarıldı.

Bandırma Grand Asya Otel satıldı!

Balıkesir’in Bandırma Belediyesi’ne ait Grand Asya Oteli’nin yarı hissesi satıldı.Bandırma Belediyesi, mülkiyetinde olan Grand Asya Oteli’nin yüzde 49’luk hissesini sattı.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

N5 Suites'te 60 daire satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yaptığı N5 Suites Otel ve Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenlendi, İlgi gören kampanya ile 1 ayda satışa sunulan 73 daireden 60'ı satıldı.

Bebek Otel satıldı mı Haberi

Bebek Otel satıldı mı

Sözcü'den Can Mumay'ın haberine göre, İstanbul'un tarihi otelleri arasında yer alan Bebek Otel, Orjin Grup tarafından kiralanmaya çok yakın.

Orjin Grup'un ortağı Zafer Yıldırım Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, “İstanbul ve Bebek'in tarihi karakterine uygun, sanat ağırlıklı bir butik otel ve kaliteli bir kafe-restoran olarak bir proje düşünüyoruz” diye konuştu.

Otelin mülk sahibi Karamanoğulları Ailesi ile Orjin tarafı arasında otelin kiralanması için prensipte anlaşıldığı belirtildi.

Otelin önceki işletmecisi ise ünlü müzisyen Ruhi Su'nin oğlu Güngör Su idi. 1955'te açılan Bebek Otel İstanbul sahil hattının ikonik binalarından biri.

Dün sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlarda Bebek Otel’in Katarlılara satıldığı iddia edilmişti.

Bebek Hotel, Katar Kraliyet Ailesi’ne mi...