06 / 05 / 2024

bedelsiz osb

bedelsiz osb

Sanayicilere OSB'lerde parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisleriyle ilgili süre 2 yıl daha uzatıldı. 6 bin 258 parselin yatırımcılara bedelsiz tahsis edilmesi sağlanacak. Yeni kurulacak OSB'ler 250 bin kişiye iş imkânı sağlayacak...

OSB'de yer alan parsellerle ilgili yönetmelik tamamen değişti! Bu şartları taşıyan tapuyu alabilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) Yer Alan Parsellerin Tamamen veya Kısmen Bedelsiz Tahsisine Dair Yönetmelik'te değişikliğe gidildi, bu şartları taşıyan tapuyu aşabilecek. İşte detaylar...

OSB'lerde tamamen veya kısmen bedelsiz tahsis süresi uzatıldı!

Organize sanayi bölgelerinde (OSB) bulunan parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz olarak tahsis edilme uygulamasının 31 Aralık 2024'e kadar uzatılmasına karar verildi. 

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamı genişletildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank,"OSB'lerde kısmen ya da tamamen bedelsiz arsa tahsisinin kapsamını genişlettik. OSB'lerdeki parsellerin dolmasıyla, ciddi üretim ve istihdam artışları göreceğiz." dedi...

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi istihdama umut olacak!

ANGİAD Başkanı Emre Altındağ, 16 maddelik destek ve önlem paketinde yer alan, “OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi” uygulamanın istihdama umut olacağını söyledi.

Sungurlu OSB'de yatırımcıya bedelsiz arsa tahsisi!

Çorum Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yatırımcılara davette bulundu. Akkaş, Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapmak isteyenlere bedelsiz arsa tahsis edileceğini açıkladı.

OSB'lerde bedelsiz arsa yatırımcılar için can suyu oldu!

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamı genişletildi. Karar, sanayiciler tarafından sevinçle karşılandı..

Sanayiciye bedelsiz arsa tahsisi 200 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın açıkladığı "OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi" uygulamasıyla, yaklaşık 200 bin kişiye ilave istihdam sağlanacağı düşünülüyor.

OSB'lerdeki boş parseller yatırıma kazandırılacak!,

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi hakkında açıklama yapan  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Amacımız, OSB’lerdeki boş parselleri yatırıma hızlı bir şekilde kazandırarak üretim ve istihdamı etkin şekilde artırmak" dedi...

OSB'lerde bedelsiz arazi tahsisinin kapsamı genişletildi!

OSB'lerde bedelsiz arazi tahsisinin kapsamı genişletildi. Cumhurbaşkanlığı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

OSB'lere arsa tahsisi kapsamı genişletildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca hazırlanan OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamının genişletilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu karar ile birlikte OSB'lere arsa tahsisi kapsamı genişletildi. 

OSB'lerde bedelsiz arazi tahsis edilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “OSB’lerdeki arazilerin bedelsiz tahsisi ile ilgili bir çalışmamız var. Sanayicilerimiz yatırımlarına devam etsin, arsa konusunda sıkıntı çekmesin” diye açıklama yaptı. 

bedelsiz osb Haberi

bedelsiz osb



Sanayicilere OSB'lerde parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisleriyle ilgili süre 2 yıl daha uzatıldı. 6 bin 258 parselin yatırımcılara bedelsiz tahsis edilmesi sağlanacak. Yeni kurulacak OSB'ler 250 bin kişiye iş imkânı sağlayacak.


Sanayicilere Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki (OSB) parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz tahsisleriyle ilgili 2011 yılı Nisan ayında başlanan ve 2013 Nisan ayında son bulan süre, Bakanlar Kurulu Kararı ile 2 yıl daha uzatıldı. Uygulama ile boş olan 6 bin 258 parselin yatırımcılara bedelsiz olarak tahsis edilmesi sağlanacak. Yeni parsel tahsis edilen OSB'de 250 bin kişiye iş imkanı doğacak. Doğu ve Güneydoğu illerindeki 39 OSB'deki bin 393 parselde ise 57 bin kişiye istihdam sağlanacak.


YATIRIMCIYA 6 BİN 258 PARSEL


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Şimdi Bakanlar Kurulu'ndan aldığımız yetki ile...