06 / 05 / 2024

Bedesten Çarşısı nerede

Bedesten Çarşısı nerede

Aziziye Camii ve Bedesten Çarşısı civarında yürütülen çalışmaların hala bitirilememesi nedeniyle hem bölge esnafı sıkıntı çekiyor hem de vatandaş alışveriş yaptığı merkezlerden çekilmeye başlıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Manisa Bedesten Çarşı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinde Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projelerini inceledi.

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Salihli Bedesten Çarşısı projesi için ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli için projelendirilen Modern Pazaryeri, Otopark ve Bedesten Çarşısı Projesine ilk kazma vuruldu.

Manisa Yeni Bedesten Çarşısı için yıkım başladı!

Manisa'nın Salihli ilçesinde eski kamyon garajının bulunduğu alana yapılacak olan Modern Pazaryeri, Yer Altı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaat alanı içerisinde kalacak olan, iş yerlerinin yıkımına yüklenici firma tarafından başlandı.

Bedesten Çarşısı'nın çalışmalarında sona gelindi.

Fransız bir mimara çizdirilerek yaptırılan Bedesten Çarşısı, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından restore ediliyor. Osmanlı dönemi eserlerinden olan çarşıda restorasyon çalışmaları son aşamaya geld

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yarın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yer altı Çarşısı dükkanları için 'Kapalı Teklif Usulü' ile ihaleye çıkıyor. İhale ile çarşıdaki 62 dükkan toplu halde 10 yıllığına kiraya verilecek.

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı yeniden inşa edilecek!

Avrasya Tüp Geçidi projesinin bağlantı yolları üzerinde bulunduğu için geçtiğimiz yıl yıkılan ve Kumkapı olarak bilinen “Yenikapı Balıkçılar Çarşısı" yeniden inşa edilecek.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'nda 10 yıllığına kiralık 62 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yeraltı Çarşısı içerisindeki 62 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. Dükkanların 10 yıllık kira bedeli 9 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Bedesten Çarşısı nerede Haberi

Bedesten Çarşısı nerede

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Aziziye Camii ve Bedesten Çarşısı civarı kaldırım ve trevatuar çalışmaları vatandaşları ve esnafları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Uzun zamandır devam eden çalışmalar yüzünden esnaflar, günü siftah bile yapmadan kapatıyorlar. Birçok esnaf ise iflas bayrağını çekmeye hazırlanıyor. Vatandaşlar ise uzayan ve bitmek bilmeyen çalışmalar yüzünden yıllardır alışveriş için kullandıkları Bedesten Çarşısı yerine AVM'leri tercih etmeye başladıklarını ifade ediyorlar. 


"SİFTAH YAPMADAN DÜKKÂN KAPATIYORUZ" 

Bedesten esnaflarında Muhammet Gök, çarşı ve camii civarındaki çalışmaların elbet biteceğini fakat bittiği zaman herhangi bir açık dükkânın kalmayacağını belirterek, "5-6 aydır kademeli olarak alt yapı çalışmaları sürüyor. Sürekli bir şantiye alanı görünümü var. Önce Aziziye Camii için yenileme çalışmaları yapıldı. Ortalık yine şantiye alanı gibiydi. Sonra Bedesten Çarşısı çalışmaları yapıldı. Şimdi ise trevatuar...