06 / 05 / 2024

Bedesten Çarşısı son durum

Bedesten Çarşısı son durum

Aziziye Camii ve Bedesten Çarşısı civarında yürütülen çalışmaların hala bitirilememesi nedeniyle hem bölge esnafı sıkıntı çekiyor hem de vatandaş alışveriş yaptığı merkezlerden çekilmeye başlıyor.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Rize Çay Çarşısı'nda son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın vizyon projeleri arasında yer alan Çay Çarşısı'nda çalışmalar devam ediyor...

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Manisa Bedesten Çarşı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçe ziyaretinde Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projelerini inceledi.

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Kahramanmaraş Saraçhane Çarşısı'nda son durum!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Saraçhane Çarşısı’nda da zemin düzenleme ve restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Demirciler Çarşısı tamamlanıyor!

Restorasyon çalışmalarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tarihi Demirciler Çarşısı'nın restorasyonunu tamamlıyor.

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Kahramanmaraş Demirciler Çarşısı yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyon çalışmalarının son sürat devam ettiği Tarihi Demirciler Çarşısı’nda incelemelerde bulundu.

Bedesten Çarşısı son durum Haberi

Bedesten Çarşısı son durum

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Aziziye Camii ve Bedesten Çarşısı civarı kaldırım ve trevatuar çalışmaları vatandaşları ve esnafları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Uzun zamandır devam eden çalışmalar yüzünden esnaflar, günü siftah bile yapmadan kapatıyorlar. Birçok esnaf ise iflas bayrağını çekmeye hazırlanıyor. Vatandaşlar ise uzayan ve bitmek bilmeyen çalışmalar yüzünden yıllardır alışveriş için kullandıkları Bedesten Çarşısı yerine AVM'leri tercih etmeye başladıklarını ifade ediyorlar. 


"SİFTAH YAPMADAN DÜKKÂN KAPATIYORUZ" 

Bedesten esnaflarında Muhammet Gök, çarşı ve camii civarındaki çalışmaların elbet biteceğini fakat bittiği zaman herhangi bir açık dükkânın kalmayacağını belirterek, "5-6 aydır kademeli olarak alt yapı çalışmaları sürüyor. Sürekli bir şantiye alanı görünümü var. Önce Aziziye Camii için yenileme çalışmaları yapıldı. Ortalık yine şantiye alanı gibiydi. Sonra Bedesten Çarşısı çalışmaları yapıldı. Şimdi ise trevatuar...