18 / 07 / 2024

Bedirhan Akbay

Bedirhan Akbay

Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedirhan Akbay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Bağcılar, Kazım Karabekir Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nde kuruldu.

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Örkmez, Kübranur Örkmez ve Yusufhan Örkmez ortaklığında kuruldu.

Atalar Harmony City satışta! Yeni proje!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Atalar Harmony City satışa çıktı. Proje kapsamında yüzde 35 peşin ödemelerde 36 ay taksit fırsatı sağlanıyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

Zaj İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zaj İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Cenk Zeyrek tarafından kuruldu.

Gendokuz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gendokuz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Akbay tarafından kuruldu. 

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Özer tarafından kuruldu.

Hbd Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hbd Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda Bedirhan Deniz  tarafından  kuruldu.

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bedirhan Bayazıt tarafından kuruldu.

Akbaygrup Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akbaygrup Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akbay tarafından açıldı.

Bedirhan Akbay Haberi

Bedirhan Akbay

Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedirhan Akbay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta kuruldu. 


Artıbeş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...