04 / 05 / 2024

Bedri Kurdoğlu ata gyo

Bedri Kurdoğlu ata gyo

Gayrimenkul varlıkları ve projelerinden oluşan çeşitlendirilmiş portföyleriyle sektörünün önde gelen şirketlerinden Ata Gayrimenkul GYO Genel Müdürlüğüne Bedri Kurdoğlu atandı...

Bedri Kurdoğlu kimdir?

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Bedri Kurdoğlu kimdir? Bedri Kurdoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Korhan Kurdoğlu Kimdir?

Korhan Kurdoğlu kimdir? Korhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Korhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Korhan Kurdoğlu yeniden Ata GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Korhan Kurdoğlu, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Sekur Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sekur Yapı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sertan Kurdoğlu tarafından kuruldu.

İlyas Tahincioğlu 2 yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Can Tahincioğlu'nun oğlu İlyas Tahincioğlu Ataşehir'de iki yeni şirket kurdu. 

Bedri Kurdoğlu kimdir?

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Bedri Kurdoğlu kimdir? Bedri Kurdoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Bedri Kurdoğlu ata gyo Haberi

Bedri Kurdoğlu ata gyo

Perakende odaklı gayrimenkul yatırımlarıyla sürdürülebilir ve istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda (GYO) yeni rotayı Bedri Kurdoğlu çizecek. Uzun yıllar TAB Gıda’da emlak ve kiralama alanında üst düzey yöneticilik yapan Bedri Kurdoğlu, Şubat 2020 itibari ile Ata GYO Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Kurdoğlu, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden 2005 yılında mezun oldu ve TAB Gıda’da Emlak ve Kiralama Müdürü olarak uzun yıllar yöneticilik yaptı. 

Bu alandaki bilgi, deneyim ve tecrübesi ile bundan sonra Ata GYO’nun başında yer alacak olan Bedri Kurdoğlu, perakende odaklı gayrimenkul varlıkları ve projelerinden oluşan, çeşitlendirilmiş bir portföy oluşturarak, hissedarlarına ve sektöre katkı sağlayan Ata GYO’nun sektördeki gücünü artırmaya devam edecek.

Bedri Kurdoğlu, Ata GYO'nun genel müdürü oldu!

Bedri Kurdoğlu...