15 / 05 / 2024

bedri serter

bedri serter

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, Alsancak Stadyumu'nun stad olarak kalması ve yenilenmesi açıklamalarını sevindirici bulduğunu söyledi.

İnci Mahall Akçalar satışa çıktı! Yeni proje!

Bedri Polater İnşaat tarafından Bursa Akçalar'da yükselen İnci Mahall Akçalar satışa çıktı. İnci Mahall Akçalar daire fiyatları ne kadar? İnci Mahall Akçalar'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Gencay Serter: Konut politikası serbest piyasaya bırakılmamalı!

Sektörde yaşanan kriz, ‘nasıl bir konut politikası’ sorusunu da yeniden gündeme getiriyor. Halkın güvenli ve ucuz konuta erişiminin sağlanması amacıyla konut piyasasında yapılacak düzenlemeler gelecek için hayati önem taşıyor.

Serter İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serter İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Akgül tarafından kuruldu.

İka Teknoloji Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

İka Teknoloji Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de Osman Bedri Başlılar tarafından kuruldu.

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Millet bahçesi projeleri TBMM gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Türkiye genelindeki millet bahçesi projelerine dair bazı verilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Serbest bölgelere tahsis edilen Hazine taşınmazları meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 1 Kasım 2021 tarihi itibarıyla mülkiyeti Hazineye ait olup serbest bölgelere tahsis edilen taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  7 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgay Serter tarafından kuruldu.

İzmir'in 2021 yılındaki yatırım programı TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Bakanlığın İzmir'de 2021 yılında yapımı ve uygulanması devam eden yatırımlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Bergama'ya yapılacak millet bahçesi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir Bergama'da yapılması planlanan millet bahçesiyle ilgili soru önergesi verdi.

Bergama Millet Bahçesi için TBMM'ye önerge verildi!

İzmir Milletvekili Bedri Serter, Bergama'da yapılması planlanan Millet Bahçesi ve Türkiye'de yapımı devam eden millet bahçesi projeleriyle ilgili araştırma önergesi hazırladı...

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devri mecliste!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

bedri serter Haberi

bedri serter

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Alsancak stadyumunun yıkılarak yeniden yapılacağını açıklamasının son derece önemli olduğunu ancak, yeterli olmadığını dile getirdi. 


Serter, açıklamasında, İzmirliler için manevi anlamı ve tarihi değeri bulunan Alsancak Stadı'nın TOKİ'ye teslim edilmesinin ardından herkesin endişe içinde olduğunu kaydetti. Serter, "TOKİ'nin bundan önce İzmir'de yapmadığı işlere bakınca doğal olarak bir endişe oluştu. Bunun içinde konuyu sürekli gündemde tutmaya CHP olarak da devam ettik." 


NEZAKET SÜRECEK 


Serter, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim siyaset tarzımız, İzmirli'ye yakışan tarzda devam edecek. 

Yapılmayan, İzmir'e gelmeyen hükümet yatırımlarını sürekli gündemde tutacağız. 

Ama bunu yaparken İzmir'e yakışan siyasi nezaketi asla kaybetmeyeceğiz. Elbette yapılan doğru yatırımlar olursa da, yapanı tebrik eder, destekleriz." 


HİÇ İŞ YAPILMADI 


Bedri Serter sözlerine şöyle devam etti: "Spor Bakanı'nın Alsancak...