11 / 05 / 2024

Bedri Yaşar kentsel dönüşüm çağrısı

Bedri Yaşar kentsel dönüşüm çağrısı

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Bedri Yaşar: Dar gelirliye kırk yıl vadeli ev yapılsın!

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

Mehmet Yaşar: Van'da imar ve kentsel dönüşüm sorunu var!

Van Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mehmet Yaşar, genel sekreterlik görevine getirildikten sonra bir taraftan belediyeye bağlı kurumları ziyaret ederken, bir taraftan da sorunların giderilmesi konusunda çalışmalarını yürütüyor.

Fethi Yaşar kentsel dönüşümün bilinmeyenlerini anlattı!

Yenimahalle’de gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Türkiye Müteahhitler Birliği Merkezi’nde düzenlenen “Kentsel Dönüşümün Bilinmeyenleri” adlı panele katıldı.

Fethi Yaşar: Rant için değil, kent için dönüşüm yapıyoruz!

AKG Gazbeton, Ankara Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde kentsel dönüşümde gazbeton kullanımının öneminin tartışıldığı bir seminer düzenledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, seminerde bölge için yaptıkları çalışmaları anlattı ve “Önceliğimiz vatandaşın istediğidir” dedi.

Yaşar Holding'ten Ayazağa'ya yeni proje!

Yaşar Gruba ait Pınar Gıda'nın İstanbul Ayazağa'daki 20 bin metrekarelik arazisinde konut, rezidans ve AVM projesi yapımı planlanıyor. Karma projeye 2017 yılında başlanacağı düşünülüyor.

Atina'daki tarihi pazaryeri projesine Yaşar Üniversitesi'nden proje!

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

Yaşar Üniversitesi'nin kampüs alanı büyüyor!

Yaşar Üniversitesi 10 bin metrekare kapalı alanda, 2 bin öğrenciye hizmet verecek eklemeyle toplam kampüs alanını 70 bin metrekareye çıkarıyor.

Fethi Yaşar, Yakacık Mahallesi’nin imar planını inceledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kuzey Yıldızı ve Yakacık Mahallesi’ni ziyaret etti.Yakacık Mahalle Muhtarlığı’nda kendisinden park isteyen vatandaşları kırmayarak, imar planını inceleyen Yaşar, park yapılabilecek alanlara göz attı.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor!

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini paylaştı. Aşçıoğlu, "Küçük yatırımcılar açısından çok verimli ve güvenilir bir yatırıma ortak olma imkânı sağlayacaktır. " dedi.

Bedri Yaşar kentsel dönüşüm çağrısı Haberi

Bedri Yaşar kentsel dönüşüm çağrısı

TBMM Genel Kurulunda, ekonomide düzenlemeler içeren torba kanun teklifinin birinci bölümündeki 11 madde onaylandı. 

Kanun teklifinin maddeleri üzerinde görüşmelerde söz alan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, her depremden sonra mağdur olan vatandaşlara ilişkin yeni yasa teklifi hazırlanmasını eleştirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yaşar, "Allah korusun bu akşam bir deprem olursa o belde bu kanundan yararlanamayacak, ayrıca düzenleme yapılması gerekecek. Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" diye konuştu.

Evleri ağır hasarlı depremzedelere destek kanunu kabul edildi!

İstanbul depremi pusuda...