16 / 05 / 2024

Begama Yenikent mahallesinde yol onarımı

Begama Yenikent mahallesinde yol onarımı

Köy yolunu kullanan kamyonların tehlike saçtığını belirten Yenikentliler, İzmir Büyükşehir'in imar planında yer alan çevre yolunu 15 aydır yapmadığını belirterek, "Ölmemizi mi bekliyorlar" diye tepki gösterdi.

Aydın Söke'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık zeytinlik!

T.C. Söke Satış Memurluğu, Aydın ili, Söke ilçesi, Yenikent mahallesinde yer alan zeytinliği 10 milyon 462 bin 831 TL'ye satıyor...

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Polat Serkan Karakaya Deniz Karataş  ve Adem Yiğit  tarafından kuruldu.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yenikent Kalıcı Konutları'ndaki 48 hak sahibi tapularına kavuştu!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde yer alan Yenikent Kalıcı Konutları’nda yaşayan 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından dolayı yaşadıkları sorun giderildi. 48 daire sahibi tapularına kavuştu...

Bursa Demetevler mahallesinde yıkım tedirginliği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Demetevler mahallesinde, yeni imar yapılanması gündeme geldi. Bölgede vatandaşların evlerinin yıkılacağı söyleniyor.

Giresun'un 4 mahallesinde inşaat çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar hızlandı. Kentin 4 mahallesinde inşaatlar hızlandı.

Binali Yıldırım: İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız!

Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız'' dedi.

Gebze Yenikent'teki arazinin imar planı TBMM gündeminde!

Gebze Yenikent mahallesinde bulunan bir arazinin imar planı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş Yenikent Konutları ile 1.296 konut yolda!

Yenikent Konut Yapı Kooperatifi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi'nde 1.296 konutluk proje inşa etmeye hazırlanıyor..

Yenikent'in yeni iş yerleri tamamlandı!

Başiskele Belediyesi, Yenikent Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında esnaflara yeni iş yerleri hayata geçirildi.

Kocaeli Derince Yenikent'te riskli alan kararı!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Begama Yenikent mahallesinde yol onarımı Haberi

Begama Yenikent mahallesinde yol onarımı

Bergama'ya bağlı Yenikent mahallesinin çevre yolu bir türlü yapılmıyor.İzmir Büyükşehir İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yerel seçimler öncesi kendilerine yolu en kısa sürede yapacağının sözünü verdiğini belirten köylüler, henüz hiç bir çalışma yapılmamasına tepki gösterdi. Yem kamyonları ve rüzgar tribünü yapımı nedeniyle sürekli malzeme taşıyan araçların köyün tam ortasından geçen yolu kullandığını belirten köylüler, her an bir kaza olabileceği endişesiyle yaşadıklarını belirtti. Aileler özellikle okulların kapanmasının ardından bisikletleriyle yollara çıkacak çocukları için endişeleniyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden çevre yolunun yapımına bir an önce başlamasını isteyen Yenikent sakinleri, önceki gün köyün içinden geçen kamyonları durdurup şoförlerden yavaş gitmelerini istedi.



İmarda yeri belli

Yenikent'in eski Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, MHP Grup Başkanvekili Fikret Çam, Büyükşehir'e tepki gösterdi. İmar planlarında...