19 / 05 / 2024

Behçet Dengeşik kim

Behçet Dengeşik kim

Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Behçet Dengeşik kimdir? Behçet Dengeşik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Behçet Dengeşik, ne zamandan beri, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili?

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Et ve Süt Kurumu düğmeye bastı…O ildekiler eti çok daha ucuza yiyecek!

Et ve Süt Kurumu o ildeki marketlere ihtiyaç duydukları eti daha ucuza sağlayacaklarını duyurdu.  Fiyatlarda denge oluşuncaya kadar ucuz teminine devam edilecek.

Ete gelen zamlar hem üreticiyi hem de tüketiciyi zorluyor! Et Üreticileri Başkanı’ndan çok tartışılacak açıklama!

Yeni yıldan bu yana kırmızı ete gelen zam yüzde 100’e ulaşırken tüketici et fiyatlarından şikâyet ediyor. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, son 60 gündür yükselen kırmızı et fiyatları için Et ve Süt Kurumu’nun (ESK) piyasaya müdahale etmesini beklediklerini belirtti.

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Behçet Engin tarafından kuruldu.

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 3 milyon 60 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Morgül, Ferdinar Gülük ve Cevdet Morgül ortaklığında kuruldu.

Mhb Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhb Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Muhammedhatip Ayna ve Behçet Ayna kuruldu.

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Çatı Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Ataş tarafından kuruldu.

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın, hodri meydan. Kuralım komisyonu araştıralım, kaç Katarlı, kaç Birleşik Arap Emirliğinden, kaç Arap sermayesi, yandaş AKP müteahhidi çıkacak,  acaba numunelik CHP çıkacak mı?" dedi...

Tulpar İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulpar İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Kurt tarafından kuruldu.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

Behçet Dengeşik kim Haberi

Behçet Dengeşik kim

Behçet Dengeşik kimdir?

1965 yılında Bingöl İli, Genç İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Genç ilçesinde tamamladı.


1986 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Amasya meslek yüksek okulu İnşaat bölümünden, 1992 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünden, 2003 yılında Dumlupınar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.


1986-1989 yılları arasında Bingöl-Karlıova Belediyesinde,1989-1994 yılları arasında Bingöl Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde,1994-2011 yılları arasında Kütahya Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde sırasıyla; Kontrol Mühendisi, Yapım Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 15.01.2011 tarihinde Malatya Bayındırlık ve İskân Müdürlüğüne atandı.


644 sayılı kanun hükmündeki kararnameyle Bakanlık müşaviri olduktan sonra 08.05.2012 tarihinden itibaren Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili olarak görev yapmaktadır.


Evli ve 3 çocuk...