29 / 04 / 2024

Et ve Süt Kurumu düğmeye bastı…O ildekiler eti çok daha ucuza yiyecek!

Et ve Süt Kurumu düğmeye bastı…O ildekiler eti çok daha ucuza yiyecek!

Et ve Süt Kurumu o ildeki marketlere ihtiyaç duydukları eti daha ucuza sağlayacaklarını duyurdu.  Fiyatlarda denge oluşuncaya kadar ucuz teminine devam edilecek.



Et ve Süt Kurumu (ESK) ile  Ankara  Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (Ankara PERDER), kenttekilerin artık çok daha ucuza almasını sağlayacak protokolü imzaladı.

Genel Müdürü Mustafa Kayhan, imza töreninde Ankara PERDER bünyesinde faaliyet gösteren marketlere yönelik yapılan düzenleme ile bu haftadan başlayarak, bu marketler için ucuz karkas et temin edeceklerini kaydetti ve "Fiyatta denge oluşuncaya kadar tedbirlerimiz devam edecektir" ifadesini kullandı.

Et ve Süt Kurumu düğmeye bastı…O ildekiler eti çok daha ucuza yiyecek!

Kırmızı et piyasasını düzenlemenin ESK’nın görevi olduğuna vurgu yapan Genel Müdür Mustafa Ayhan, Aralık ayından bu yana kırmızı et fiyatlarının hızlı yükseliş trendini sürdürdüğünü hatırlattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön