27 / 04 / 2024

Behrem Bayazıt

Behrem Bayazıt

Öz Bayazıt İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behrem Bayazıt, İbrahim Bayazıt, Eşref Bayazıt ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayazıt tarafından kuruldu.

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Mizka Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Mizka Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Tuzla'da Mızgin Akbıyık Bayazıt tarafından kuruldu.

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Grup Mimarlık İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Davut Bayazıt ve Sıddık Bayazıt ortaklığında kuruldu.

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bedirhan Bayazıt tarafından kuruldu.

Akakia Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akakia Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayazıt Ünsal tarafından kuruldu.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Han Ve Han Danışmanlık Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Han Ve Han Danışmanlık Ve Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ruşen Batuhan Bayazıt tarafından kuruldu.

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Azemed Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Azemed Sağlık Turizm Limited Şirketi Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Özer, Hanife Bayazıt ve Zeki Karakurt tarafından kuruldu.

Behrem Bayazıt Haberi

Behrem Bayazıt

Öz Bayazıt İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behrem Bayazıt, İbrahim Bayazıt, Eşref Bayazıt ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. 


Öz Bayazıt İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.­Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında her türlü  özel ve resmi inşaat, kat karşılığı, kooperatif, iş yeri, inşaat ve taahhüt işleri, tarihi eserlerin restorasyonu, yol, park, bahçe, kaldırım, su arkı, içme suyu hattı, kanalizasyon, arıtma tesisi, elektrifikasyon, kanal, köprü, menfez, sondaj, iskele, liman, hava alanı, baraj, endüstri tesisleri, boru hatları,enerji nakil hatları, hafriyat, tesisat taahhüdü ve yapımı, bu işlerle ilgili her nevi proje, plan, mühendislik, teknik müşavirlik ve müteahhitlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, uygulaması, takibi,...