17 / 05 / 2024

bekir bozdağ açılış

bekir bozdağ açılış

Türkiye ve ABD’deki işadamlarının yardım ve desteğiyle yaptırılan Kosova'da Kosova Sultan Murat Koleji’nin açılışını Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu gerçekleştirdi..

Bakan Bekir Bozdağ'dan son dakika açıklaması! Kirada yüzde 25 artış sınırının süresi uzatılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada kiralarda yüzde 25 artış sınırının süresinin uzatılacağını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Bekir Bozdağ’dan fahiş kira artışlarıyla ilgili kritik açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerimizden Şanlıurfa'da incelemelerde bulundu. Bozdağ fahiş fiyat artışları ile ilgili de çok net konuştu.

Bakan Bozdağ açıkladı: Depremlerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda 171 kişi tutuklandı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada depremlerden etkilenen illerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda 171 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarıldığını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Adalet Bakanı Bozdağ açıkladı! Kira uyuşmazlıklarına arabulucu geliyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarında orta yol bulunamayınca ev sahibi ve kiracı davalarının sıklaşması yargının iş yükünü artırdı. Konuyla ilgili son dakika açıklaması Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan geldi. İşte konuyla ilgili gelişmeler...

Bakan Bozdağ açıkladı! Kiralarla ilgili düzenleme çalışması yapılacak mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte kiracılarla ilgili düzenleme çalışmasının sinyalini veren Bozdağ'ın o açıklamaları...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı: Stokçuluğa hapis cezası artırılacak! 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, stokçuluk yapanlara karşı hapis cezasının 1 yıldan 3 yıla artırılacağını açıkladı. 

Hacı Bekir Zade Ağa Konağı turizme kazandırılıyor!

Erzurum'da 1912'de yapılan ve Osmanlı mimarisinin nadide sivil örneklerinden tescilli Hacı Bekir Zade Ağa Konağı, turizme kazandırılmayı bekliyor.

Bekir Bozdağ’dan Yozgat'taki yıkım projelerine destek!

Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın yürüttüğü yıkım projelerine destek verdiğini açıkladı. Bozdağ, çalışmalarla tarihi güzelliklerin ortaya çıkarılacağını söyledi.

Bekir Bozdağ'dan İzmit'e yeni Adalet Sarayı sözü!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dün yeni yapılan Gölcük ve Gebze Adliye Binaları'nın açılış törenleri için ilimizdeydi. Bozdağ, İzmit için de yeni Adalet Sarayı sözü verdi.

Bekir Bozdağ'dan Moody's kararı değerlendirmesi!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu revize etmesine ilişkin açıklama yaptı.

Bekir Bozdağ: Ankara-Sivas YHT Hattı 2016 yılının sonu gibi faaliyete geçebilir!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı yapım çalışmalarına ilişkin, "Yozgat sınırları içerisinde ve Kırıkkale hattında bulunan çalışmalarda sona yaklaşıldı ve rayları döşeme aşamasına gelindi" dedi...

bekir bozdağ açılış Haberi

bekir bozdağ açılış

Mehmet KOÇAK- Kosova - 17 Şubat 2008 tarihinde bağımsızlığını ilan eden ve nüfusunun çoğunluğunu Müslümanların oluşturduğu Kosova’da Türk yatırımcıların ilgisi ve sayısı her geçen gün artıyor. Yatırımlar sadece üretim ve inşaat sektörü ile sınırlı kalmıyor; sağlık, eğitim ve sosyal alanlarda da ortak projeler üretiliyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir önceki Kosova ziyaretinde Merkezi İstanbul’da bulunan Kosova Medicine Hospital Kalp Hastanesini hizmete açmıştı.


Başbakan Erdoğan’ın yoğun programı nedeniyle açılışını yapmayı planladığı  Türkiye ve ABD’deki  Müslümanların yardım ve desteğiyle yaptırılan Kosova Sultan Murat Koleji’nin açılışını Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu birlikte yaptılar.


Her iki bakanın konuşmaları önemli mesajlar taşıyordu. Tarihin derinliklerinden gelen dostluk ve kardeşlik hukuku ile ortak tarih ve kültür değerlerinin yaşanması ve yaşatılması için ortak bir...