03 / 05 / 2024

Bekir Kaya hayatı

Bekir Kaya hayatı

Asıl mesleği avukat olan; Van Belediye Başkanı Bekir Kaya kimdir? Bekir Kaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak çalışıyor? İşte Bekir Kaya'nın biyografisi bu haberde...

Aykut Kaya: Kira bedelleri 1 yılda yüzde 109 arttı! 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, emekli maaşlarının hayat pahalılığı karşısında düşük kalmasına ve kiralık konutlarda yaşanan artışa ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Kaya'nın o açıklamaları...

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Hakan Kaya hangi alanlarda uzmandır? EYG GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Hakan Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıldır iş hayatında görev alıyor? Hangi alanlarda uzmanlaştı? EYG GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Hakan Kaya ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bekir İrdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Bekir İrdem kimdir? Kaç yaşında? Bekir İrdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bekir İrdem'in eğitim hayatı nasıldı?

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Nimetullah Kaya'nın acı günü! Annesi Makbule Kaya vefat etti!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnder Yönetim Kurulu Üyesi Nimetullah Kaya'nın annesi Makbule Kaya hayatını kaybetti. 

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Çanakkale'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde 3 katlı inşaatta çalışan  Necdet Kaya, inşaattan düşerek hayatını kaybetti.

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Kaya S, Ankara ve İstanbul’da konut projelerini hayata geçirecek!

Başarılı iş adamı “Salih Kaya” iş hayatından, özel hayatına kadar bilinmeyenlerini, anlattı. Kaya, yeni inşaat projelerini hayata geçeceğini belirtti. İşte o haber...

Tayfun Döşkaya, TD Hospitality Consulting şirketini kurdu!

Turizm, perakende ve gayrimenkul geliştirme sektörünün tecrübeli ismi Tayfun Döşkaya’dan yeni girişim... Tayfun Döşkaya, 32 yıllık profesyonel iş hayatından sonra, ‘TD Hospitality Consulting “ adıyla Aylin Aysay’la birlikte kendi şirketlerini kurdular...

İşte Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşte Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu.

Bekir Kaya hayatı Haberi

Bekir Kaya hayatı

Bekir Kaya kimdir?

Adı Soyadı: Av. Bekir Kaya 

Öğrenim: Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi 

Meslek: Avukat 

Parti: BDP 

Doğum Yılı: 1977 

Başkanlık Dönemi: 2009-2014


Bekir Kaya biyografi...

Bekir Kaya, 1977 yılında Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Iğdır ve Ağrı illerinde tamamladı. Bekir Kaya, bugün Van Belediye Başkanı.


Bekir Kaya 1994 Yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesine kayıt oldu. 


1999 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2001 yılında Van İline yerleşerek, Van Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaya başladı. 


Van ilinde Van Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 


Bekir Kaya, evli ve 1 çocuk...