16 / 05 / 2024

Bekir Kurt

Bekir Kurt

Evler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bekir Kurt tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Fatih, Atikali Mahallesi, Eski Altay Sokak Gülsaray Apartmanı'nda kuruldu.

Bekir Pakdemirli Kimdir ?

Eski Türkiye Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kimdir? Bekir Pakdemirli hangi görevlerde yer almıştır? İşte Bekir Pakdemirli'nin biyografisi...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Bekir Bozdağ’dan fahiş kira artışlarıyla ilgili kritik açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerimizden Şanlıurfa'da incelemelerde bulundu. Bozdağ fahiş fiyat artışları ile ilgili de çok net konuştu.

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Kurt ve İbrahim Kurt ortaklığında kuruldu. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Ali Kurt'tan barınma sorunu için '1 milyon boş konut kamulaştırılsın' önerisi! 

ĶİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, hükümetin yeni konut üretimi için ayırdığı 30 milyar TL ile megakent İstanbul'da boş olan 1 milyon konutun kamulaştırılması önerisinde bulundu... 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı: Stokçuluğa hapis cezası artırılacak! 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, stokçuluk yapanlara karşı hapis cezasının 1 yıldan 3 yıla artırılacağını açıkladı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

Bekir Kurt Haberi

Bekir Kurt

Evler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bekir Kurt tarafından 30 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Fatih, Atikali Mahallesi, Eski Altay Sokak Gülsaray Apartmanı'nda kuruldu.


Evler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin işletme maksat ve mevzuu başlıca şunlardır; 1- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2- Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4- Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak....