03 / 05 / 2024

beklentileri

beklentileri

Kuşadası'nda kruvaziyer turizmi canlandı. Kuşadası Limanı'na sabah saatlerinde "Sea Cloud", "Celebrity Sıhouette", "Cristal Serenıty", "Louis Olympia", "Naorwagıan Spırıt" ve de "Artemis" isimli gemiler yanaşarak yolcu indirdi.

Emlakta 2024 beklentileri!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, 2024 yılında emlak piyasasına ilişkin "Emlakta 2024 beklentileri" başlıklı analizini kaleme aldı.

IMF Başkanı Georgieva'dan flaş açıklama: Orta vadeli büyüme beklentileri zayıf kalıyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, özellikle imalat sektöründe faaliyetin yavaşladığını vurgulayarak, "İleriye bakıldığında, orta vadeli büyüme beklentileri zayıf kalmaya devam ediyor." şeklinde konuştu.

Enflasyon beklentileri 2022’den bu yana en düşük seviyede!

Avro Bölgesi’nde enflasyon beklentileri düşüyor. Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) Tüketici Beklentileri Anketi'ne göre, tüketicilerin 2024 için Avro Bölgesi enflasyon beklentileri bu yılın mayıs ayında 2022 yılı mart ayından bu yana en düşük düzeye indi.

ABD'de konut başlangıçları 1 milyon 450 bine yükselerek beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, bu yılın Şubat ayında yüzde 9,8 artışla 1 milyon 450 bine yükseldi ve beklentileri aştı.

Faiz beklentileri azladı, doları kaderi baştan yazılacak! Hemen bakmayan, sonra çok pişman olur!

Faiz fiyatlamasıyla oldukça yüksek hareketlilik gösteren piyasalar, tarım dışı istihdam verisini takip etti. İstihdam iyi geldi ancak faiz beklentileri azaldı.

Emlakta 2023 beklentileri!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Emlakta 2023 beklentileri" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Kripto paralar değerlenecek mi? İşte Bitcoin beklentileri...

Kripto paraların kullanımında dünyada dördüncü, Avrupa’daysa ilk sıraya yerleşen Türkiye’de, kripto para piyasaları için getirilecek düzenlemelerle ilgili çalışmalar devam ediyor. Peki bu düzenlemeler belli oldu mu?Kripto paralar değerlenecek mi? İşte Bitcoin beklentileri...

ABD'de konut başlangıçları Kasım ayında beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları Kasım 2021'de beklentileri aştı...

Kripto paralarda 2022 beklentileri neler?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto paralarda 2022 beklentileriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki yeni beklentileri ve regülasyonları anlattı. 

ABD'de yeni konut satışları Ekim ayında beklentileri karşılayamadı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre ,ABD'de yeni konut satışları, Ekim 2021'de aylık bazda yüzde 0,4 artışla 742 bine çıkmasına rağmen beklentileri karşılayamadı...

İnşaat sektöründe 2021 beklentileri!

Bir yılı aşkın zamandır etkisini gösteren pandeminin en çok etkilediği sektörlerin başında inşaat sektörü bulunuyor. İşte inşaat sektöründe ilk çeyrek beklentileri...

İnşaat sektörünün 2021 beklentileri!

2020 birçok sektöre fazlasıyla acı çektirirken inşaatın korona kaynaklı sorunlara rağmen canlandığı, çarkların dönmeye başladığı bir yıl oldu. Peki inşaat sektörünün 2021 beklentileri ve ihtiyaçları neler?

ABD'de üretici fiyatları temmuzda beklentileri aştı!

ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), temmuz ayında beklentileri geride bırakarak aylık bazda yüzde 0,6 artış gösterdi ve Ekim 2018'den bu yana en hızlı yükselişini kaydetti.

beklentileri Haberi

beklentileri

Kuşadası'na altı gemi ile 12 bin 357 turist geldi. Çoğunluğu Amerikalı 12 bin 357 turistin büyük bölümü ilçede etkili olan sağnak yağışa aldırış etmeden tur otobüsleriyle Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyarete gitti.


Turistlerin bir bölümü de Kuşadası çarşılarında alışveriş yaptı. 


- Kuşadası Limanı, Ege ve Akdeniz çanağında 40 liman arasında  3.


İstanbul Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Adnan Tuncay, Kuşadası Limanına  2014 sezonunun yoğun gemi trafiğinin bugün yaşadığını belirtti.


Yatırımlarla limanın daha fazla gemiye hizmet verebilecek kapasiteye ulaştırıldığını kaydeden Tuncay, şunları söyledi:


"Gemi acentesi olarak bizler de bu artıştan memnunuz. Daha fazla gemi geldikçe, sadece liman ve acenteler kazanmıyor, ilçemiz, ülkemiz kazanıyor. Kuşadası limanı, Ege ve Akdeniz çanağında kruvaziyer destinasyonlarındaki ilk 40 liman arasında  3. sırada yer alıyor. Kuşadası'na gelmek isteyen firma...