21 / 05 / 2024

beko ateşehir konsept mağaza

beko ateşehir konsept mağaza

840 metrekare alan ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hizmet verecek Beko Piranlar Konsept Mağazası, açıldı. Şirketin Türkiye pazarında açtığı en büyük konsept mağaza olan şubede yeni teknolojik ürünler sunuluyor.

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Ticaret Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ateşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ayaz tarafından kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Hgs Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hgs Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hgs Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ateşehir'de yapıldı.

Denizli Büyükşehir'den evi yanan vatandaşa yeni ev jesti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emlakçı oğlu tarafından evi ateşe verilen 65 yaşındaki Feride Ağan'a yeni ev hediye etti.

Mersin Tarsus marka şehir olacak!

Tarsus iş dünyası Çukurova Havalimanı'nın tamamlanmasını bekliyor. Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı (TASİAD) Yakup Ateş Tarsus'un marka şehir olacağını dile getirdi.

Beko'dan 5 yeni mağaza!

Beyaz eşya markası Beko, yeni açtığı 5 mağaza ve yenilediği 9 konsept mağazası ile Ankara’daki konumunu güçlendirdiğini duyurdu.

Beko'dan Türkiye’de konsept mağaza stratejisi!

ARÇELİK AŞ’nin çatısı altında yer alan markalardan Beko, Türkiye’de konsept mağaza stratejisini hayata geçirdi.

Beko’dan İstanbul’a 8 yeni mağaza!

Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Beko, yeni konsept mağazacılık atağını İstanbul’da açtığı 8 yeni mağaza ile sürdürüyor.

Adım İstanbul'da konsept dairelerle konforlu bir yaşam!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçen Adım İstanbul projesinin adına yakışan konsept daireleri ziyaretçilerden büyük beğeni topluyor.

Beko Piranlar Yenisahra'da açıldı!

Beko’nun Türkiye’deki en büyük konsept mağazası Beko Piranlar açıldı. Mağaza 840 metrekare alan ile İstanbul Ataşehir Yenisahra’da hizmet verecek.

Beko Piranlar Konsept Mağazası Ataşehir'de açıldı!

Beko’nun enerji verimliliğinde öncü, kullanıcı dostu özelliklerle donatılan, üstün teknolojiye sahip ve şık tasarımlı ürünlerini tüketicilere sunan Beko Piranlar Konsept Mağazası, Ataşehir Yeni Sahra’da hizmet verecek.

Beko en büyük şubesini Ataşehir'de açtı!

840 metrekare alan ile İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hizmet verecek Beko Piranlar Konsept Mağazası, açıldı. Şirketin Türkiye pazarında açtığı en büyük konsept mağaza olan şubede yeni teknolojik ürünler sunuluyor.

beko ateşehir konsept mağaza Haberi

beko ateşehir konsept mağaza

Beko Piranlar Konsept Mağazası, açıldı. Şirketin Türkiye pazarında açtığı en büyük konsept mağaza olan şubede yeni teknolojik ürünler sunuluyor. 840 metrekare alan ile şube İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Yeni Sahra'da hizmetverecek. Mağaza, yeni konsept standartları, büyük katlı mağazacılık, yeni dış cephe ve deneyimleme alanları ile ilklere ev sahipliği yapacak.


Avrupa'nın İkincisi

Arçelik A.Ş Genel Müdürü Hakan Bulgurlu açılışa ilişkin açıklamalarda bulundu, Bulgurlu "Mağazamızda; yenilikçi tasarımlara ve yüksek teknolojiye sahip, kaliteli, enerji tasarruflu ve çevreci ürünlerimizi yepyeni bir müşteri deneyimi ile bir araya getireceğiz" diye konuştu.


Yeni...