04 / 05 / 2024

beko avrupa lideri olacak

beko avrupa lideri olacak

Avrupa’da satışını artıran Türk beyaz eşya markaları Arçelik ve Beko ilk 7 ayda oluşan rakamlara göre Siemens’i sollayarak ikincilik koltuğuna oturdu. Beko'nun önündeki tek marka Bosch..

İstanbul Havalimanı günlük 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın, 21-27 Ağustos haftasında, günlük ortalama 1511 uçuşla Avrupa'nın lideri olduğunu açıkladı.

Beko buzdolapları ne kadar? Beko 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Avrupa pazarından buzdolabı, çamaşır makinası, fırın, bulaşık makinası, kurutucu ve derin dondurucu kategorilerinde lider olan Beko, buzdolaplarından Ekim fiyatlarını belirledi. Beko buzdolabı Ekim 2022 fiyat listesini sizin için derledik.

Türkiye 2021'deki konut satışıyla Avrupa lideri oldu!

Türkiye'de konut satışlarında 2021'de 1 milyon 492 bin adetle tüm zamanların en yüksek ikinci zirvesine ulaşıldı. Türkiye, bu rakamla Avrupa'da en çok konut satışı yapılan ülke oldu.

Türkiye konut fiyat artışında Avrupa lideri!

Avrupa ülkelerinde konut fiyatları ve kiraları artmaya devam ediyor. 30 Avrupa ülkesi arasında Türkiye konut fiyatlarında lider konumunda yer alıyor.

Gayrimenkul, Avrupa'da hala en iyi yatırım aracı!

PwC ile ULI tarafından hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporunun sonuçları açıklandı. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Bayraktaroğlu, "Avrupa'da sektör liderleri, gayrimenkulün cazip ve talep gören bir yatırım alanı olmaya devam edeceği görüşünde" dedi...

Türkiye yeşil bina sayısında Avrupa lideri!

Türkiye'de sertifikalı yeşil bina sayısı Nisan ayı itibarıyla 400'e ulaştı. Böylelikle yeşil bina sayısında 2017'den beri dünyada ilk 10 ülke arasına giren Türkiye, bu yıl 6'ncı sıraya yükseldi. Avrupa ülkeleri arasında ise ilk sıraya sahip oldu...

Beko’dan İstanbul’a 8 yeni mağaza!

Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Beko, yeni konsept mağazacılık atağını İstanbul’da açtığı 8 yeni mağaza ile sürdürüyor.

Dış cephe ısı yalıtımı 100 milyona koşuyor!

Binalara Enerji Kimlik Belgesi almak için son tarihin yaklaşması, dönüşüm ve yeni binalar dış cephe ısı yalıtım pazarını Avrupa lideri yaptı. Pazar, 100 milyon metrekare hacme ulaşacak.

Beko İzmir'de 4 mağazanın açılışını yaptı!

Beko Seferihisar, Çeşme, Altındağ ve Hatay İnönü Caddesi’nde olmak üzere 4 mağazanın açılışını yapıldı. Avrupa pazarında son 7 yılda payını artıran Beko, solo beyaz eşya pazarında lider konumda bulunuyor.

Türkiye gazbetonda Avrupa lideri!

TGÜB) Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar: "Türkiye gazbeton konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer almaktaydı, 2015 itibaren lider ülke olmanın gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

IWPC Kongresi'ne büyük ilgi!

IWPC, rüzgarda dünya lideri olan Çin’i, dünya ikincisi olan Amerika’yı ve Avrupa lideri Almanya’yı konuk ediyor. Dört kıtadan yaklaşık 20’e yakın ülkenin ağırlanacağı kongre rüzgar sektöründe bugüne kadar yapılmış en büyük kongre olacak.

Beko Avrupa’da ikinci oldu gözünü Pasifik’e dikti!

Beyaz eşya devi Arçelik, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarlarından olan IFA’da son teknoloji ürünlerini tanıttı. Fuara global markaları Beko ve Grundig ile katılan Arçelik, 173 yeni ürününü sergiliyor...

İnoksan, Avrupa’da ilk 5’e girdi!

Geçtiğimiz yıl 20 milyon TL ihracata imza atan endüstriyel mutfak devi İnoksan, Azerbaycan ve Türkmenistan’da pazar lideri oldu. Varlık, İnoksan’ın Avrupa’da ilk 5 firmadan biri olduğunu söyledi.

beko avrupa lideri olacak Haberi

beko avrupa lideri olacak

Kriz sırasında bile Avrupa’da satışını artıran Arçelik ve Beko ilk 7 ayda oluşan rakamlara göre Siemens’i sollayarak ikincilik koltuğuna oturdu. Geçen yıl Türkiye dışında yüzde 37 büyüyerek rakiplerini şaşırtan Beko’nun önünde şimdi sadece Bosch var.


BİR dünya markası’ sloganıyla yola çıkan Beko Avrupa’da liderliğe koşuyor. Son 5 yıldır Avrupa’da hem pazar payını hem de kârlılığın en çok artıran marka olan Beko son 7 aydaki satışlarıyla Siemens’i geçerek Batı Avrupa’da ikincilik koltuğuna oturdu. Şirket bu hızla devam ederse Avrupa’da beyaz eşyanın şampiyonu olacak. Peki ama Beko’nun bu başarısının sırrı ne?


Avrupa Basketbol Şampiyonası’nın Litvanya-Fransa arasında oynan final maçını izlemek üzere Arçelik’in davetlisi olarak Slovenya’nın başkenti Ljubljana’dayız. Ljubljana’da nereye giderseniz gidin karşınıza Arçelik’in uluslararası markası Beko çıkıyor. Beko 3üncü kez Avupa Şampiyonası’nın ‘sunum...