18 / 05 / 2024

Bektaşlar Dekorasyon Yapı adres 

Bektaşlar Dekorasyon Yapı adres 

Bektaşlar Dekorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Güler Bektaş tarafından kuruldu.

Son Dakika! Erdoğan açıkladı, emekli maaşlarına yüzde 5 zam yapıldı, en düşük emekli maaşı 10 bin TL oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında emekli maaşlarına yapılan zam oranlarını açıkladı. İşte yapılan zam oranı ve haberin ayrıntıları...

Mkc Dekorasyon Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Dekorasyon Yapı Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cömert Çiçek tarafından kuruldu.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Yaltırak tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Araç satışlarında 'nakit kral'! Satışlar kredisiz yapılıyor

Araç alacaklar dikkat! Araç piyasasında yeni bir detay ortaya çıktı. Kredi ile araç almayı düşünenler bu habere sizi ilgilendiriyor. Uzman isimler satışların büyük bir bölümünün peşin parayla yapıldığını söyledi. İşte tüm detaylar...

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ne kadar oldu? İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Emekli ve memurların beklediği haziran ayı enflasyon oranı resmen belli oldu. Bu kapsamda memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı resmen belli oldu! İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Yapılandırmada hangi borçlar siliniyor? Yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor 2023?

Yapılandırmaya dair vatandaşlar pek çok soru sormaktadır. Özellikle yapılandırmanın ne zaman başlayacağına dar sorular sorulmaktadır. İşte detaylar!

Borç yapılandırmasına ilişkin kanun yürürlüğe girdi! Hangi borçlar yapılandırılacak? İşte detayları…

Milyonlarca kişinin beklediği ‘Borçların yapılandırılmasına ilişkin kanun’ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanun, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, SGK ve yerel yönetimlere ilişkin alacaklara yapılandırma imkanı sunuyor.

Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Çiftçilere yapılacak destekleme ödemelerine ilişkin usul ve esaslarında yeni değişiklik yapıldı. Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Kamuya olan borçlar yapılandırılıyor! İşte yapılandırmada öne çıkan maddeler!

Kamuya olan borçların yapılandırılmasını içeren teklif kapsamında vatandaşların gümrük müdürlükleri, vergi daireleri, Sosyal Güvenlik Kurumu, il özel idareleri ve belediyelere olan borçları yapılandırılacak.

Vatandaşın banka borçlarına yapılandırma çağrısı!

Tüketicilerin ve şirketlerin bankalara borçları son bir yılda 1'er trilyon lira arttı. Tüketicilerin kredi kartı borçlarına çeviremez hale geldiği belirtilirken bu alanda da bir yapılandırma yapılması çağrısı geldi.

Bektaşlar Dekorasyon Yapı adres  Haberi

Bektaşlar Dekorasyon Yapı adres 

Bektaşlar Dekorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Güler Bektaş tarafından kuruldu.

Bektaşlar Dekorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
3.1. Ana konu ve amaç, 1. Her türlü tesislerin dekorasyon ve mobilya işleri, tamirat ve boya işleri yapmak, taahhütlerde bulunmak. 2. Dekorasyonla ilgili her türlü bina, konut ve işyerlerinin, spor salonlarının saha çizimleri, alçıpan uygulamaları, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, asma tavan- kartonpiyer, fayans kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4. Yurt içinde ve yurt...