05 / 05 / 2024

Belçim Bilgin taşınacak mı

Belçim Bilgin taşınacak mı

Eşi Yılmaz Erdoğan'la boşanmasa da ayrı şehirlerde yaşayan Belçim Bilgin radikal bir kararla oğlunu da alarak Londra'ya yerleşmeye karar verdi.

90 bin taşeron işçi ne zaman kadrolu olacak? Bakan Bilgin resmen açıkladı! Taşerona kadroda son durum!

3600 ek gösterge, EYT ve geçici işçiye kadro sonrası gözler taşerona kadro düzenlemesi için yapılacak düzenlemelere çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, taşerona kadro düzenlemesi kapsamında son noktayı koydu.

Taşerona kadro gelecek mi? Bakan Bilgin’den peş peşe flaş açıklamalar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, taşerona kadro düzenlemesine ilişkin konuştu. Peki, taşerona kadro verilecek mi? İşte merak edilenler...

İstanbul'daki 1.5 milyon konut nereye taşınacak? Bakan Kurum tek tek açıkladı! 

İstanbul'da taşınacak olan 1.5 milyon konuta ilişkin önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 binini Anadolu yakasında, 500 binini Avrupa yakasında, 500 binini de olduğu yerde yapacaklarını söyledi.

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak! İşte şartlar

İstanbul Üniversitesi, sözleşmeli bilişim personeli alım ilanını açıkladı. Üniversite, alımların 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Yusufeli yeni yerleşim birimi için sayılı günler kaldı!

Yusufeli barajının yapımı nedeniyle yerleşim bölgedeki yerleşim birimi yeni yerlerine taşınmak için gün sayıyor. İlçe 150 yılda yedinci kez taşınacak. 

Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak!

Bartın, Sinop ve Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden sonra riskli yapı ve yerlere ilişkin düğmeye basıldı. Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak.

Boğaziçi Üniversitesi taşınacak mı?

GP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Boğaziçi Üniversitesi ile ilişkin karara “Hikâyenin sonunda Boğaziçi taşınacak mı, asıl amaç nedir?” sorusunu sordu. 

İstanbul'da yerleşim yerleri uzak yerlere taşınmalı!

İzmir'de art arda gelen depremler akıllara büyük İstanbul depremini getiriyor. Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş olası İstanbul depremine karşı İstanbul'un  yerleşim yerlerinin taşınması gerektiğini dile getirdi. 

OSB'ler şehir dışına taşınacak! 

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifinin kabul edilmesi durumunda organize sanayi bölgeleri şehir dışına taşınacak.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında çiftlik arıyor!

Güzel oyuncu Belçim Bilgin Kaş ve Fethiye civarlarında kendine uygun bir çiftlik arıyor...

Bu kasabaya taşınana ev bedava!

İtalya'nın güneyinde bulunan Cammarata kasabası bölgedeki diğer pek çok yerleşim gibi azalan nüfus sorunuyla karşı karşıya. Kasabanın yok olmasını önlemek için Cammarata'ya taşınacak herkese bedelsiz bir şekilde ev verilecek....

Belçim Bilgin taşınacak mı Haberi

Belçim Bilgin taşınacak mı

Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin, Fox TV'deki ‘Kördüğüm'de ‘Naz' adlı karakteri oynuyordu. Geçen hafta ekibe diziden ayrılmak istediğini, çünkü oğlu Rodin'i alıp Londra'ya yerleşeceğini açıkladı. 


Yapım şirketi şok oldu! 

Belçim Bilgin ‘Kariyerime yurt dışında devam edeceğim. Bunu eşim Yılmaz'la da konuştuk. Karşılıklı olarak kabul ettik' dedi.


KÖYCEĞİZ’E YERLEŞTİ

Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin 2006 yazında nikah masasına oturmuştu. Çiftin 2013'de bu yana boşanacakları iddia ediliyordu. Yılmaz Erdoğan 2 yıl önce Marmaris-Köyceğiz'e yerleşti. Belçim Bilgin, İngiltere-Amerika arasında mekik dokudu. Çift şimdilik boşanmak yerine farklı ülkelerde yaşamayı, yalnızca çocukları Rodin için bir araya gelmeye karar verdi.


Sözcü




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Yılmaz Erdoğan’ın eşi Belçim Bilgin, Fox TV’deki ‘Kördüğüm’de ‘Naz’ adlı karakteri oynuyordu. Geçen hafta ekibe diziden ayrılmak istediğini, çünkü oğlu Rodin’i alıp Londra’ya yerleşeceğini açıkladı....