01 / 05 / 2024

Belediye Başkan aday adayı

Belediye Başkan aday adayı

CHP'den Bornova Belediye Başkan aday adayı mimar Günay Erdoğan projelerini Egeli Sabah'a anlattı. 2003-2004 yılları arasında CHP Bornova Kadın Kolları yönetiminde görev yapan Erdoğan, mimar olarak belediye ile iç içe çalıştığını ifade etti..

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum 100 bin ev sözü veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ‘5 binini bile yapamadığını' dile getirerek, bakanken Üsküdar'da toplamda 15 bin konutu dönüştürdüğünü söyledi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'den işçilere ev müjdesi!

ÖZBELSAN şirketi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İşçi arkadaşların ev talebi vardı. Bu konuda da çalışmalara başladık, Milli Emlak'tan arsa konusunda talebimizi ilettik" dedi...

Kirada oturan Belediye Başkanı Ali Aykurt, lojmanını üretici kadınlara tahsis etti!

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, 31 Mart 2019'da göreve seçildikten sonra kirada oturmaya devam etmişti. Aykurt, şimdi lojmanını üretici kadınlara tahsis etti...

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın kaçak binası yıkılacak!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Kösedere Köyü'nde devasa bir kaçak yapı inşa ettiği ortaya çıktı.

Belediye Başkan aday adayı Haberi

Belediye Başkan aday adayı

CHP'den Bornova Belediye Başkan aday adayı mimar Günay Erdoğan projelerini Egeli Sabah'a anlattı. 2003-2004 yılları arasında CHP Bornova Kadın Kolları yönetiminde görev yapan Erdoğan, mimar olarak belediye ile iç içe çalıştığını ifade etti. Erdoğan, "Birinci önceliğim Bornova'da kentsel dönüşüm. İkinci büyük projem İzmir Büyükşehir Belediyesi ile çöpten elektrik enerjisi üretmek istiyorum. Ayrıca Bornova Meydanı'nı ve İzmir'in Bornova girişini çok vasat buluyorum. Buraları yenilemek istiyorum. Bornova'ya Aqua Park yapmayı düşünüyorum" dedi. 20 yıldır Bornova'da mimar olarak çalıştığını söyleyen Günay Erdoğan, "Bornova Belediyesi ile iç içeyim. Nelerin yapılıp nelerin yapılmadığını çok iyi biliyorum. İnsanların bana getirdiği sorunları ve sıkıntıları iyi biliyorum. Kentsel dönüşüm birinci önceliğim olacak. Bornova kentsel dönüşümde rant getiren kesime değil de halka yapılmalı. Halkla birlikte çalışılması gerekiyor. Halk...