30 / 06 / 2024

Belediye İhale

Belediye İhale

Sultanhanı Belediyesi, muhammen bedelleri 617 bin 920 TL eden dört adet tarlayı ayrı ayrı satışa çıkardı. İhale, 02 Temmuz 2012 Pazartesi günü saat 12:00'de yapılacak

Bakan Özhaseki çağrı yaptı! Belediye başkanları "dirençli ev" yapmalı...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Durmadan diyorum ki; 'A'dan Z'ye bütün partilerin belediye başkanları, Allah rızası için gelin, bu ülkeyi, bu evleri daha dirençli hale getirelim. Depreme hazırlık yapalım." dedi.

Prof. Dr. Naci Görür belediye başkanlarına seslenerek, deprem öncesi yapılması gerekenleri anlattı...

Türkiye'deki hemen her kentin karşı karşıya olduğu deprem tehlikesini vurgulayan Prof. Dr. Görür, kentlerin deprem dirençli hale getirilmesi için belediye başkanlarının yapması gerekenleri madde madde açıkladı.

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Oktay Yılmaz: Yapı stokumuzu güvenli hale getiriyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz yaptığı açıklamada, "Deprem öldürmez, bina öldürür’ gerçeğinden hareketle yapı stokumuzu güvenli hale getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz" dedi.

Çorum'un yeni belediye binası ihaleye çıkıyor!

Çorum Belediyesi yeni hizmet binasının yapım işini ihaleye çıkarıyor. Belediye İhale Salonunda yapılacak ihale 13 Şubat Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleşecek.

Gebze ulaşımda mükemmel hale gelecek!

Belirlenen program dahilinde çalışmaların startının verileceği Anibal Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçenin ulaşım arterleri olarak mükemmel bir hale gelmiş olacak” dedi.

Pendik 15 sene içinde depreme dayanıklı hale gelecek!

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, "Pendik 15 yıl içinde depreme dayanıklı hale gelecek. 2018'de ulaşım hacminin yüzde 90'ını raylı sistemle taşıyacağız " dedi.

Denizli Belediye Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tamamen kullanılamaz hale gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Zolan, sanat merkezinin küllerinden doğacağını dile getirdi...

Kaynarca Semt Polikliniği binası depreme dayanıklı hale getirildi!

Kaynarca Semt Polikliniği hizmete açıldı. Binası depreme dayanıklı hale getirilen polikliniğin açılışına katılan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilçedeki kurumların tek tek depreme dayanıklı hale getirildiğini söyledi.

Recep Altepe: Kültürpark daha güzel hale gelecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Şehrin tam merkezinde, yaklaşık 450 bin metrekarelik alanda bulunan Kültürpark daha da güzel hale gelecek ve kente değer katacak" dedi.

Seyhan'da belediye 49 ruhsatsız inşaatın yıkım işini ihaleye çıkarıyor!

Seyhan'da yer alan 49 ruhsatsız inşaatın yıkılması kararı Seyhan Belediye Başkanlığı tarafından alındı. İhale; 3 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da Seyhan ilçe Belediyesi sınırları içinde yapılacak...

Nazilli Belediye Başkanlığı'ndan kat karşılığı inşaat yapım işi!

Nazilli Belediye Başkanlığı Aydın Nazilli ilçesi Zafer Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 31 Temmuz 2014 tarihinde saat 15:00'te gerçekleşecek..

Bağcılar Belediye Başkanlığı'ndan kiralık gayrimenkul: 25 bin liraya!

Bağcılar Belediye Başkanlığı Yeni mahalle Dökümcüler caddesinde yer alan gayrimenkulü aylık 25 bin lira bedelle kiraya verecek. İhale 31 Temmuz 2014 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek...

Belediye İhale Haberi

Belediye İhale

Sultanhanı Belediye Başkanlığı, idare mülkiyetindeki Sultanhanı Belediyesi mücavir alan sınırları içerisindeki tarlaları, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/ a maddesi gereğince kapalı teklif (artırma usulü) hükümleri çerçevesinde ihale yoluyla satacak. 


Tarlaların toplam muhammen bedeli 617 bin 920 TL. İhale, 02 Temmuz 2012 Pazartesi günü saat 12:00'de gerçekleştirilecek.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


İlan için