25 / 07 / 2024

Belediye Kent 2014 Fuarı tarihleri

Belediye Kent 2014 Fuarı tarihleri

Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Belediye Kent 2014 Fuarı İstanbul Büyükçekmece 'de bulunan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 'nde yoğun bir katılımla açıldı.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye kent genelinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm için bilgilendirme ofisleri kuruldu.

Mersin'de özel proje alanları ile modern bir kent inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılında çalışmalarını başlattığı ve 06.02.2018 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilen 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı’yla Mersin'de modern bir kent inşa edilecek.

Düzce Kent Müzesi belediye meclisi gündeminde!

Düzce Belediye Meclisi’nin gündeminde Düzce’de yöresel mimari eserlerin restorasyonu ile kültür varlıklarının korunması ve sergilenmesini içeren Kent Müzesi oluşturulması konusu ele alındı.

Uşak Kent Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor!

Uşak Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı ilk birleşiminde önemli kararlar aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 2014 yerel seçimlerde lanse ettiği lokomotif projesi Kent Meydanı projesinde adımlar atılmaya devam ediyor.

İskenderun'un yolları asfaltla buluşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle aralarının da asfaltlandığını belirtti. Belediye kent genelinde yollara sıcak asfalt ile kaplamaya devam ediyor.

Ulus Tarihi Kent Merkezi imar planı iptal edildi!

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2014 yılında aldığı kararla onayladığı Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi’ne ilişkin ‘1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’, Şehir Plancılar Odası Ankara Şubesi’nin açtığı dava sonucunda Ankara 7. İdare Mahkemesi’nin aldığı kararla iptal edildi.

İzmir Alaybey tramvay hattının yapım çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka tramvay projesinde, Alaybey hattının yapım çalışmalarına başladı. Belediye, kent içi trafiğini rahatlatacak, metro ve banliyö sistemini tamamlayıcı nitelikte olduğunu belirtti.

Şanlıurfa Harran Kapı ve Fuzuli Caddeleri yenilendi!

Belediye, kent merkezine estetik bir görünüm kazandırabilmek için Tekel Caddesi, Beykapı Mahallesi ve Kalkan bölgesindeki dış cephe sağlıklaştırma uygulamasına bu kez Eyyübiye ilçesindeki Harran Kapı ve Fuzuli Caddesi ile devam etti.

Batman kent merkezinde park sayısı 88’den 105’e çıktı!

Belediye kent merkezinde park sayısını 88’den 105’e çıkardı. Görevden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Nasıroğlu; “19 yeni parkı bu yıl Batman’a kazandırdık. Parksız semtimiz kalmadı” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2014 Yılı Faaliyet Raporu görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Birinci Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında Meclis Salonu’nda toplandı. Toplantıyı basın mensupları da takip etti...

Saruhanlı'da tescilli Üzüm Otel'e 5 bin 780 ziyaretçi geldi!

Saruhanlı'da en büyük gelir kaynağı üzümden adını alan ve Türk Patent Enstitüsü tarafından 5 yıl önce 'Altın Üzüm Otel' unvanıyla tescillenen belediye otelinde 2014 yılında 5 bin 780 kişi konakladı.

Melih Gökçek 2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Gazeteciler Derneği tarafından da “2014’ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi. “2014 Medya Oskarları Ödül Töreni” Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı.

Belediye Kent 2014 Fuarı tarihleri Haberi

Belediye Kent 2014 Fuarı tarihleri


Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT de fuarda katılımcı kuruluşlar arasında yer alırken Birlik adına açılan standı ziyaret eden misafirlere Birliğin, Üye Belediyelerin ve Bölgenin geniş çaplı şekilde tanıtımları yapılıyor.


Birçok uluslar arası alanda hizmet veren kuruluşun da katıldığı Belediye Kent 2014 fuarı 27 ile 30 Kasım 2014 tarihleri arasında ziyaretçilere kapılarını açık tutacak. 

Tekirdağ Büyükşehir...