29 / 04 / 2024

belediye meclis çalışma yönetmeliği son hali

belediye meclis çalışma yönetmeliği son hali

21 Ağustos 2014 tarihinde Belediye meclisi çalışma yönetmeliğinin 5, 6, 11, 17, 18 ve 21. maddelerinde değişiklikler yapıldı. İşte belediye meclisi çalışma yönetmeliği son hali...

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

Milyonlarca sağlık çalışanı gözünüz aydın! İşte maaş ve çalışma koşullarıyla ilgili iyileştirme teklifinin tüm detayları

Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını ve maaşlarını iyileştirme teklifi Meclis’e sunuldu. İşte detaylar…

Mansur Yavaş: Afet riski olan yerlerle ilgili çalışma yaptık!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2020 yılının ilk oturumunu gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, afet riski olan yerlerle ilgili çalışma yaptıklarını söyledi.

Volkan Yılmaz: Kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmalı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Aralık 1.Oturumunda yaptığı konuşmada, Silivri'de kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmasını gerektiğini söyledi.

Tarım arazilerinin korunması için çalışma yapılan iller TBMM'de!

Tarım arazilerinin korunması, etkin kullanımı ve yönetimi için çalışma yapılan iller meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çal Mağarası’nda modernizasyon çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız tamamlandığında Çal Mağarası oldukça modern bir yapıya kavuşmuş olacaktır” dedi.

Belediye çalışma saatleri 2018!

Bir inşaat işi için ruhsat ve iskan işlemleri ilgili belediyede yapılabiliyor. Peki, belediye hangi saat aralığında hizmet veriyor? İşte belediye çalışma saatleri 2018..

İskenderun Valilik çalışma ofisindeki çalışmalar tamamlanıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Valilik çalışma ofisindeki çalışmaların kısa bir süre tamamlanacağını belirtti.

Belediye çalışma saatleri 2017!

Belediyeler, il, ilçe, bucak gibi yerleşim yerlerindeki sokakların bakımı, temizlik, aydınlatma, su, esnafın denetimi gibi kamu hizmetlerini görüyor. İşte belediye çalışma saatleri 2017..

Maltepe'de inşaatlara pazar günleri çalışma yasağı getirildi!

Maltepe ilçesindeki inşaatlara, pazar günleri çalışma yasağı getirildi. Karar, Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle alındı. Konu Maltepe Belediye Meclisi’nin haziran ayındaki olağan toplantı gündemine taşındı.

Belediye çalışma saatleri 2016!

Belediye sınırları içerisinde bulunan arsa, arazi, konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede çalışma saatleri içerisinde yapılıyor. İşte belediye çalışma saatleri 2016..

Dokuma Projesi Çalışma Grubu'nun raporu tanıtıldı!

Dokuma Projesi Çalışma Grubu’nun oluşturduğu dokuma alanı ile ilgili rapor basına tanıtıldı. Görüş ve öneriler dahilinde hazırlanan rapor, Kepez Belediye Meclisi’ne verilecek.

belediye meclis çalışma yönetmeliği son hali Haberi

belediye meclis çalışma yönetmeliği son hali

Belediye meclisi çalışma yönetmeliği son hali!

3/7/2005 tarihli ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 19 uncu maddesine dayanılarak hazırlanan Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği 09 Ekim 2005 tarihinde 25961 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Yönetmelik kapsamında, belediye meclisinin, meclis başkanlık panının, meclis ihtisas ve denetim komisyonlarının çalışma usul ve esaslarına yer veriliyor.


Belediye meclisi çalışma yönetmeliğinde en son 21 Ağustos 2014 tarihinde 29095 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan bir yönetmelik ile değişikliklere yer verildi. Değişiklikler 5, 6, 11, 17, 18 ve 21. maddelerinde yapıldı. Belediye meclisi çalışma yönetmeliği son hali aşağıda yer alıyor:


YÖNETMELİK


İçişleri Bakanlığından:


BELEDİYE MECLİSİ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK TAM METNİ


MADDE 1 – 9/10/2005 tarihli ve 25961 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının birinci cümlesinden sonra gelmek...